HABERİN VİDEOSUNU İZLEYİN!

Temeli geçtiğimiz yıl Eylül ayında atılan ve rekor bir hızla tamamlanan Forum Aydın Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 23 Eylül"de Aydınlılara yepyeni bir alışveriş ve yaşam konsepti sunmaya hazırlanıyor. Türkiye"nin önde gelen proje geliştirme şirketi Multi Turkmall, bu yıl içinde Forum Çamlık ve Forum Trabzon"dan sonra yepyeni bir “Forum”u bu kez Aydınlılarla buluşturuyor. Forum Aydın, Aydın-Denizli yolunda Aydın Tekstil Fabrikası"nın yanında 23 Eylül Salı günü ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Aydın"a özel bir yaşam ve alışveriş alanı olarak 76.000 m2"lik arsa alanı üzerine kurulan Forum Aydın, 30.000m2 kiralanabilir alanda yerli ve yabancı birçok markanın bulunduğu mağazaları, kafe ve restoranlarıyla, Aydın"ın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olmaya hazırlanıyor.

Büyük markalar Aydın"la buluşacak
Basına tanıtımı yapılan Forum Aydın"da, Tesco Kipa hipermarket, Cinebonus sinemaları, YKM çok katlı mağazası, LC Waikiki, Mudo, Koton, TeknoSA ve D&R gibi önde gelen markalar yer alacak. 75 milyon Euro yatırım değeriyle kurulan merkez, 1.500 kişiye istihdam sağlayacak.

Yepyeni bir konsept: Sokak havası veren, yaşayan bir yaşam merkezi...
Tasarımında Ege ve Akdeniz mimarisinden izler taşıyan Forum Aydın, balkonları ve teraslarıyla, çardakta yer alan yeme-içme alanlarının mandalina ağaçlarına bakan görüntüsü eşliğinde ziyaretçilerine keyifli saatler vaat ediyor.

Taş kaplı sokakları, üstü açık terasları, alaturka kiremitleri, cam saçakları, ahşap pergolaları, örgü kafes balkonları, sokakları, bölgeye özgü ağaçlarla süslü meydanları ve tenteleri ile her köşe başında mimari sürprizler içeren Forum Aydın, farklı zaman geçirme olanaklarıyla Aydın"ın sosyal hayatına farklı bir renk getirecek. Merkezde yer alan mevsimlik ağaçlar ise, Forum Aydın"a dört mevsim canlılık katacak unsurlardan bir diğeri olacak. Forum Aydın"daki sokak ve meydanlar da şehrin doğal yapısına uygun ve kültürel birikimini yansıtan isimlerle adlandırılmış. Sokak ve meydan isimlerinden bazıları: Şükran Güngör, Efeler, Tralles, Zeybek, İncir, Zeytin.

Multi Turkmall"un diğer tüm projelerinde olduğu gibi Forum Aydın"da da sanat ön planda... Ressam - heykeltıraş Hanefi Yeter ve heykeltıraş Tülin İçöz"ün imzasını taşıyan, Forum Aydın"a özgü sanat eserleri, merkezde çeşitli noktalarda ziyaretçilerle buluşacak.

Forum Aydın"da şehir merkezinden her gün düzenlenen servis seferleri ile bebek bakım odası da ziyaretçilerin hizmetinde olacak.

Ege"ye Ekonomik Hareketlilik Geliyor!
Forum Aydın"ın sadece Ege ekonomisine değil, aynı zamanda Aydın ekonomisine ve Aydınlıların sosyal yaşamına da önemli bir hareketlilik getireceğini vurgulayan Multi Turkmall CEO"su Levent Eyüboğlu, “Farklı mimarisi, Aydınlılara sunduğu sosyal alanları, profesyonel yönetimi ve yıl boyu sürecek etkinlikleriyle Forum Aydın"ı, kitlelerin keyifle bir araya geleceği bir buluşma noktası olarak tasarladık. Yeni merkezimizi, Aydınlıların yanı sıra bölgede yaşayan herkesin ihtiyaçlarını gözönünde bulundurarak inşa ettik. Forum Aydın"ın, tüm Aydın çevresi ve yolu Aydın"dan geçen herkesin buluşma noktası olacağına eminim. Aydınlıları, tüm çevre halkını ve Aydın"i ziyaret eden herkesi, Forum Aydın"a bekliyoruz.” dedi. Projenin odak noktasının insanların kendilerini iyi hissedebileceği sosyal ve estetik mekanlar yaratmak olduğunu belirten Levent Eyüboğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Tasarladığımız programa uygun ilerlemekten son derece memnunuz. Her bölgenin kültürü ve o kültüre ait insanların farklılığını göz önünde bulundurarak "Forum" alışveriş ve yaşam merkezleri konseptini yaratan Multi Turkmall, Türkiye"de ve sektöründe lider firma olma yolunda devam ediyor. Multi Turkmall olarak, planladığımız 22 projeyi 2012 başında tamamlamış olmayı hedefliyoruz.”

Rakamlarla Forum Aydın
Mağaza sayısı: 120
Restoran ve kafe sayısı: 28
Restoran oturma kapasitesi: 800 kişi
Otopark kapasitesi: 800 araç
İstihdam: 1.500 kişi
Arsa Alanı: 76 bin metrekare
Kiralanabilir Alan: 30 bin metrekare
Yatırım değeri: 75 milyon Euro
Sinema Salonu: 7 adet
Sinema koltuk kapasitesi: 1.021

Multi Turkmall hakkında...

Avrupa gayrimenkul sektöründe lider Multi Corporation"ın Türkiye iştiraki olan Multi Turkmall, alışveriş merkezleri, ofisler ve konutu da içeren çok amaçlı projeler geliştiriyor, bu projelere yatırım yapıyor ve proje yönetimini üstleniyor. Genel Merkezi Hollanda"da bulunan ve Almanya, Fransa, İspanya, İtalya gibi 20"den fazla Avrupa ülkesinde faaliyet gösteren Multi"nin projeleri; yenilikçi doğaları, mimari kalitesi ve kent tasarımına duyarlılığıyla uluslararası standartlar taşıyor.

Multi Turkmall"un projeleri, bir şehrin ya da bölgenin yeniden canlanmasında önemli rol oynuyor. Tasarımın yerel kültüre uygunluğunu esas alan Multi Turkmall"un projeleri, bulundukları bölgeyle uyum içinde tasarlanıyor.

İstanbul merkezli Multi Turkmall, “Forum” isimli alışveriş merkezlerini kapsayan geniş portföyüyle, Türkiye gayrimenkul sektöründe lider konumda... Multi Turkmall"un, 2006 yılında İzmir"de, 2007 yılında Mersin"de, 2008 yılında Denizli ve Trabzon"da açılan Alışveriş ve Yaşam Merkezleri"nin yanı sıra, Ankara, İstanbul, Antalya, Kayseri, Diyarbakır, Nevşehir, Gaziantep, Çanakkale, Çorum ve Elazığ gibi Türkiye"nin çeşitli illerinde inşa ve geliştirme aşamasında bulunan 22 projesi bulunuyor.

Sürekli büyümeyi kendine ilke edinen Multi Turkmall, Azerbaycan, Bulgaristan, Romanya, Gürcistan, Makedonya ve Yunanistan"daki faaliyetlerini İstanbul Merkez ofisinden yürütmektedir.
Forum Aydın Alışveriş ve Yaşam Merkezi Mağaza Listesi

Tesco Kipa, Cinebonus, YKM, L.C.Waikiki, Mudo, Koton, Teknosa, D&R

Adidas, Adil Işık, Altınbaş, Altınyıldız Classics-Fabrika, Assortie, Assos, Atasay, Avea, Avva, Batik, Bay Döner, Bek Tobacco, Bernardo, Bimeks, Burger King, Bücürük, Ceylan Bebe, Ceyo, Colin's, Collezione, Daily Fresh, Defacto, Deichmann, Divarese, Dry Center, Dufy, Duran Sandwiches, Ekmekiçi, El Mexico, Emo Optik, Esse, Euromoda, Fiol (Figs& Olive Oil), Fisho, Fix Silver, Gönül Kahvesi, Göz Grup, Hosta, İnci, İpekyol, Kanz, Kasaba Jean Club, Kasha, Kiğılı, Kumkale Pide, Kumrucu Şevki, LahMCN, Macharna, Mado, Mavi Jeans, Nike, Nipy, North Shield, Notte in Bianco, Otantik Kumpir, Özsüt, Penti, Pierre Cardin, Pizza Pizza, Playland, Popeyes, Porland Studio, Pump Juice Bars, Punto By Mirror, Ruba, S/X (Sir Exchange), Saat & Saat, Sabri Özel, Samsung, Sbarro, Siemens-Philips, Sir Winston Tea, Sony, Spazio, Sultanahmet Köftecisi, Superfly, Süvari, Tatlıcı Tombak, T-Box, Tefal, Tekin Acar, Tılsım Terzi, Toyzz  Shop, Turkcell, U.S. Polo, Yandım Çavuş, Yatakevi, Yves-Rocher