AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-İftar Yemeğine Forum Aydın AVM Müdürü Hakan Elmastaş, Müdür Yardımcısı Haluk Türkel, Halkla İlişkiler Müdürü Ceyda Durak, Türkiye geneli Forum  AVM'lerinden sorumlu Kiralama Direktörü Özge Ülkü, diğer Forum Aydın yöneticileri ve basın mensupları katıldı. 

Aydın'ın gündemine ilişkin sohbetlerin edildiği iftar yemeği sonrası konuşan Forum Aydın AVM hakan-elmastas.jpgMüdürü Hakan Elmastaş, Forum Aydın AVM olarak açılışlarından bu yana her yıl sürekli olarak düzenli aktiviteler düzenledikleyerek Aydınlılara yakışır bir AVM yaratmak istediklerini belirterek, "Alış-veriş merkezlerimiz tüm Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Şu anda Aydın'da dahil olmak üzere Türkiye genelinde 10 adet alış-veriş merkezimiz var. Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Çorum, Çanakakkale'de de yeni alış-veriş merkezleri açarak büyümeye devam edeceğiz. Hem bulunduğumuz şehire, hem de bölgeye sosyal, ekonomik ve ticari anlamda örnek olma konusunda çalışmalarımız sürüyor" dedi. 
 
Forum Aydın AVM Olarak ayda 750 bin ziyaretçi sayısına ulaştıklarını ve çoğunluğu gençlerden oluşan 650 kişi ile hizmet verdiklerini ifade eden Elmastaş, "Şu anda Forum Aydın olarak 1 iş yerimiz boş durumda. Bilindiği gibi Eylül ayında 4. yılımızı dolduracağız. Eylül ayında da o boş olan işyerimizi de doldurarak yüzde yüz doluluk oranımızla Aydınlıları Türkiye ve dünyaya mal olmuş markaların ürünleri ve indirimlerini Türkiye ve dünya ile aynı anda buluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
 
Elmastaş ayrıca Nazilli Birlik ve Aydın Şehiriçi Özel Halk Otoları ile anlaşmalı olduklarını ve ziyaretçilerinin Forum Aydın AVM'den belirtilen miktarda alış-veriş yapmaları halinde  bu ulaşım hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabildiklerini de sözlerine ekledi.
 
Elmastaş'ın konuşmasının ardından Forum Aydın AVM yöneticileri hatıra fotoğrafı çektirdi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

img_0872.jpg

img_0898.jpg