Yerine oyuna giren arkadaşlarına saygılı olmalısın” diye dikkatini çekti.

DAUM TAVİZ VERMEDİ

F.Bahçe'de yeni bir Güiza sıkıntısı yaşanıyor. Twente maçında oyundan alınması nedeniyle kulübeye ve takım arkadaşlarına tepki gösteren davranışlar içinde bulunan İspanyol golcüyü karşılaşma sonunda “Oyuna giren arkadaşına saygılı olmalı” sözleriyle eleştiren Daum, “Artık Güiza ile bazı şeyleri konuşmalıyım” açıklamasında bulunmuştu. Alman teknik adam, dün Güiza ile yaptığı görüşmede ise “Senin yerine oyuna giren arkadaşına saygılı olmasın” ifadelerini yineledi, “Bu takımda sadece sen değil, herkes oynayacak. Bu forma senin tapulu malın değil” diye de gözdağı verdi.

SEBEP MİLLİ TAKIM MI?

2010 Dünya Kupası finallerine katılacak İspanya Milli Takım kadrosuna girememe endişesi taşımasıyla F.Bahçe'de sürekli forma giymek isteyen Güiza'nın geçen sezon ayağından iğne olarak maçlara çıktığı için sakatlığının ilerlediği ve bu nedenle beklenileni veremediği belirtiliyordu. Yönetim, disiplinsiz davranışları devam eden ve Türkiye macerasını kafasında bitiren İspanyol golcüye gelen transferleri değerlendirip devre arasında yolları ayırmayı planlıyor. Güiza ile sezon başında Valencia ilgilenmiş ancak yönetimin izin vermemesiyle bu transfer gerçekleşmemişti.

Semih ile Deivid 11'e dönüyor

F.Bahçe'de teknik direktör Daum, Eskişehirspor maçında Güiza'yı kulübeye çekmeyi planlıyor. Twente maçında sahaya sürdüğü kadroda tek değişiklik yapmayı planlayan Alman hoca, İspanyol golcünün yerine ileride Semih ile Deivid'i hazırlıyor.

Kilit oyuncular Carlos ve Lugano

UEFA'nın resmi internet sitesinden F.Bahçe'ye övgü. Sarı-lacivertli takımın lider olarak gruptan çıkmayı garantilediği verilen haberde "Lugano'nun kaydettiği kafa golünden önce, Carlos'un çizgiden çıkardığı top maçın kırılma anıydı" denildi.

Maçın adamı Fenerbahçe

F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, Twente galibiyeti nedeniyle oyuncuları tebrik etti, maçın adamı olarak da tüm takımı alkışlattı. Alman çalıştırıcı, Twente maçında yapılan hataların Eskişehir'de tekrarlanmamasını istedi./yeni şafak