Nazilli Belediyesi Folklor Halk Oyunları ekibini yöneten emekli öğretmen Necdet Pekel"in çalıştırıcılığına üstlendiği ve Nazilli Belediyesi Halk Oyunları Folklor Ekibi gösterilerini 1. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivali etkinlikleri nedeniyle Belediye meydanında nazilli halkına folklor gösterilerini sundu. Halkın beğenisine kazanan halk oyunları ekibi yoğun alkış alarak takdir topladı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Öncelikle Nazillili vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gönüllü olarak oynadıkları Halk Oyunları Ekibimizde çok güzel işler yapıyorlar. Bizden istekleri doğrultusunda usta eğiticimiz Necdet Bey"in de katkılarıyla Nazillimizi birçok yörede tanıtıyorlar. Çeşitli festivallere giderek hem bizim kültürümüzü tanıtıyorlar hem de Nazillimizi tanıtıyorlar. Kendilerine başarılar diliyorum. Festival süresince çeşitli zamanlarda Belediyemizin önünde halkımıza gösteriler yapacaklardır” dedi.
Nazilli halkının beğenisini kazanan halk oyunları ekibinin festival süresince belediye meydanında gösterilerine devam edecekleri belirtildi. -iha