Sultanhisar ilçesinde yayımlanan Flaş Haber Gazetesi, kuruluşunun 12. yılını törenle kutladı.
Gazete idare binasında düzenlenen kutlamaya AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk Emniyet Amiri Rıza Nurettin Başar, Sultanhisar AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Ulusal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Şube Başkanı Metin Özden ve çok sayıda Sultanhisarlı vatandaş katıldı.
AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk ve Aydın'da toplantıda olan Kaymakam Cevdet Ertürkmen ise gazetecinin kurucusu Haydar Özveren'i telefonla arayarak kutladı.
Özveren, törende yaptığı konuşmada, 18 Şubat 2000'de hatada iki sayı ile başladıkları yayın hayatında bugün 12. yıllarını kutladıklarını ifade ederek, kuruldukları günden bu yana doğru, ilkeli ve tarafsız habercilikten taviz vermediklerini, bundan sonrada bu ilkelere sadık kalacaklarını belirtti.
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Flaş Haber Gazetesi çalışanlarını kutlayarak, ''Tarafsız olursanız, devamlılık sağlarsınız, bunca yıl ayakta kalmayı başarmışsınız, basının yeri ve önemi yerel yönetimler için önemli olduğu kadar bölgesel ve ulusal olarak da önemlidir'' dedi.
Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal da basının bu bölgenin sesi kulağı olduğunu söyledi.