Kronik bel ağrısı, bel fıtığı, bel kayması, belde dejeneratif değişimler olan hastalar ve hangi nedenle olursa olsun bel ameliyatı geçiren hastalar artık Türkiye'de ilk kez KadıköyŞifa Ataşehir Hastanesi bünyesinde kurulan Wooridul Türkiye Omurga Merkezi’nde kullanılmaya başlanan Centaur Sistemi ile fizik tedavilerini tamamlayıp sağlıklarına kavuşacak.

KadıköyŞifa Ataşehir Hastanesi bünyesinde kurulan Wooridul Türkiye Omurga Merkezi’nde, Türkiye'de ilk kez hizmete giren 'Teknoloji ile İnsanı Buluşturan' Centaur Sistemi ile hastaların bel ve karın kasları güçlendirilecek.

CENTAUR SİSTEMİ İLE VÜCUT KENDİ DOĞAL KORSESİNİ OLUŞTURUYOR!

Bilgisayar kontrollü Centaur Sistemi, hastaların bel ve karın kaslarının hareket sınırları ve kas güçleri bilgisayarla değerlendirilmesini sağlıyor. Ardından, hazırlanan programa alınan hastaya bilgisayar kontrolünde günlük egzersizler otomatik olarak uygulanıyor. Tedavi bitiminde hangi kasların, ne kadar güçlendirildiği görülebiliyor.
Uygulanan Centaur Sistemi tedavisi sonucunda, bel ve karın kasları güçlendirilen hastaya kendi kaslarından yapılmış doğal bel korsesi sağlanmış oluyor.