AYDINPOST ÖZEL-Aydın'da yeni hizmet vermeye başlayan Cafe de Let's Go'da Hande Yener konseri hayal kırıklığıyla sonuçlandı.
Günlerdir Aydınlılara 1 Ekim'de konser vereceği duyurulan Hande Yener'in dün geceki organizasyonu fiyaskoyla bitti.

Lansmanlarda saat 21.00'de sahneye çıkacağı bildiren Hande Yener'in mekanın ödemesi gereken ücreti ödemediği yönündeki iddialar nedeniyle geç saatlere kadar konseri bekletmesi de büyük tepki topladı.
Mekan işletmecisi Çetin Demirci'nin konser öncesinde de mekana Aydın'daki pek çok yerel basın mensubunu içeri aldırmadığı gelen bilgiler arasında. Cafe de Let's Go işletmecisi Demirci'nin "Anlaşmalı fotoğrafçılar dışında kimseyi içeri alamayacağız" diye basın mensuplarına açıklamada bulunması da magazin muhabirlerinin tepkisine neden oldu.
Saat 01.00'de konser için sahneye çıkan Hande Yener'in menajeri konser öncesinde de "Hande hanım, parayı almadan sahneye çıkmayacak" şeklinde açıklamaları  basın mensuplarına yansıdı.
Biletleri 60 TL'den satılan konsere katılan izleyici sayısının 100'ü bulmaması da mekandaki herkesi şoke etti.

KRİZİ KÜÇÜKOĞLU ÇÖZDÜ
Hande Yener'in Cafe de Let's Go'daki konseri sırasında yaşanan 'ödeme krizi' Koçarlılı işadamı Murat Küçükoğlu'nun araya girmesiyle çözüldüğü de bildirildi. Murat Küçükoğlu'nun Yener'in menajeriyle yaptığı telefon görüşmesi sonrasında Yener'in sahneye çıkmayı kabul ettiği öğrenildi.

Haber ve fotoğraflar: Melek Uz

Fiyaskoyla sonuçlanan konserden görüntüler için tıklayın!