THK Nazilli Şube Başkanlığı, Nazilli Kaymakamlığına 21 bin 704 lira, Bozdoğan Kaymakamlığına 7 bin 800 lira teslim etti.

THK Nazilli Şube Başkanı Ergün Özyılmaz, fitre-zekat faaliyetlerinden elde edilen 43 bin 408 TL'lik gelirin yüzde 50'si olan 21 bin 704 liralık çeki, Nazilli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na verilmek üzere İlçe Kaymakamı Mehmet Okur'a teslim etti.

THK'nın Türkiye'nin temel kurumlarından biri olduğunu belirten Özyılmaz, Atatürk'ün kurduğu kurum ile yardıma muhtaç ve dar gelirli ailelerin imdadına yetişmeye devam edeceklerini söyledi.

THK'nın ve SYDV'nin toplum yararına çalışan sivil toplum kuruluşları olduğunu ifade eden Kaymakam Mehmet Okur da "Her iki kuruluşumuzun amacı insanlarımıza hizmettir, insanlarımızın sıkıntılarını bir nebze olsun aza indirmektir. Biz kaymakamlık olarak, vakıf olarak, Türk Hava Kurumunu da kendi kurumumuz olarak görüyoruz. Onun yaşaması için bize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Nazilli Kaymakamlığı'nın ardından Bozdoğan Kaymakamlığı'na ziyarette bulunan kurum yetkilileri, 7 bin 800 liralık çeki Kaymakam Mahmut Kaşıkçı'ya teslim ettiler.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png