Kaptan Ümit Karan, Benfica maçı sonrası oyuncuları motive eden bir konuşma yaptı.

Galatasaray'ın Benfica deplasmanında aldığı muhteşem galibiyet sonrasında soyunma odasına inen Futbol Şube Sorumluları; Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ gözlerine inanamadılar.
Doksan dakikayı bitiren son düdüğün ardından oyuncularını tebrik edebilmek için VIP tribününden sarı - kırmızılı takımın soyunma odasına gelen iki yönetici, içeriye girdiklerinde futbolcuların normal bir lig maçından çıkmışcasına sakin tavırlarını görünce, hem şaşırdılar, hem de sevindiler. Tüm takımı tebrik eden iki yönetici, gördükleri tabloyu ise, "Sevinmediler. Çünkü Benfica karşısında alınan bu sonuç, bizim için normal bir durum" şeklinde yorumladılar.

"İşin ciddiyetini biliyorlar"
Yönetici Haldun Üstünel, takımın bu maça sevinmediğini ve sıradan bir galibiyet olarak reaksiyon gösterdiğini söyleyerek, "Futbolcularımızın bu tepkiyi vermeleri çok doğal. Onlar bu işin ciddiyetini iyi biliyorlar. Benfica maçı oynandı ve bitti. Soyunma odasına girdikleri anda da onlar için artık bu maç geride kaldı. Şimdi Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçına konsantre oluyorlar. İnanıyorum ki, o maçı da kazanıp öyle sevinecekler" dedi.

Skibbe teşekkür etti
Benfica maçında alınan galibiyetin ardından oluşan bu manzaranın altında yatan nedenin ise takım kaptanları Ümit Karan ve Ayhan Akman"ın arkadaşlarıyla yaptıkları konuşma olduğu öğrenildi. Maçtan sonra soyunma odasına girer girmez, "Bu maç bitti. Benfica"yı unutun ve Kadıköy"e hazırlanın" diyen ikilinin, herkesten derbi maçına motive olmalarını istedikleri belirtildi. Karşılaşma sonrası Teknik Direktör Skibbe"nin de futbolcularına teşekkür ettiği vurgulandı.