Yoğun talep gören kampanyada ev satın alanlara bir yerine iki anahtar teslim etti.
Türkiye"de giderek derinleşen ekonomik kriz nedeniyle satışlarını arttırmak isteyen inşaat firmalarının sürekli düzenlediği kampanyalar her geçen gün daha ilginç hale gelmeye başladı. Ülke genelinde inşaatları bulunan ve Kuşadası"nda da faaliyetleri olan firma, Türkiye"de ev alana araba hediye kampanyasını başlatan ilk firmalardan biri olmuştu. Firma, kriz döneminde başlattığı ve yoğun talep gören kampanyasının anahtar teslim törenini Kuşadası"nda Aydın Valisi Mustafa Malay"ın katılımı ile gerçekleştirdi. Törene Vali Malay"ın yanı sara Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Dağlı, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Zeybek ve kampanyadan ev satın alan çok sayıda vatandaş katıldı.
Kampanyayı düzenleyen firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şengel, ekonomik krizde inşaat sektörü ile bağlı sektörlere canlılık getirebilmek amacıyla düzenledikleri kampanyanın yoğun ilgi gördüğünü söyledi. 41 yıldır sektörde faaliyet gösterdiklerini anlatan Şengel, “Genelde devlet işleri ile uğraşıyorduk. Son olarak konut işine de el attık. 1992"den beri Kuşadası"nda 500"ün üzerinde daire yaparak sahiplerine teslim ettik. Krizde kâr oranımızı düşürerek böyle bir kampanya yaptık. Kampanyamızın gerçekleştirilen birinci, ikinci ve üçüncü etaplarını başarı ile tamamladık. Vatandaşlarımız evlerini ve arabalarını aldılar. Faaliyetimiz gerçekleştireceğimiz dördüncü kampanyama ile devam edecek. Biz kar payımızı düşürerek sürümden kazandık ve hedefimize ulaştık” dedi.
Valisi Mustafa Malay kriz dönemlerinde böyle hamlelerin yapılmasının olumlu karşıladığını ifade ederek, “Şehircilikte plan çok önemli. Güzel yapılar, inşaatlar çok önemli. İnşaat sektörü lokomotif sektördür. Kriz dönemlerine inşaat sektörünün zarar görmesi tüm sektörlerin zarar görmesi demektir. İnsanlar şimdi ev sahibi olmak için varını yoğunu veriyor. Dünyada mekan ahrette iman denir bu çok önemli iyi bir mekan insanların huzur bulduğu yerdedir. Bazı mütahitler az alan içerisine çok ev sığdırmaya çalışıyor. İnsanlar böyle bir yerde huzurlu olamaz. Bu firma yaptığı çalışma ile Kuşadası"na güzellik katmıştır. Herkesin huzur ve mutluluk içerisinde evlerinde oturmalarını diliyorum” diye konuştu.
Ev satın alarak bir de hediye olarak otomobil alanlar arasında yer alan Muammer Akdoğan ise şöyle konuştu: “Evimizi ve arabamızı aldığımız için çok mutluyuz. Bizlere evlerimizi ve arabalarımızı gününden önce teslim ettiler. Gerçekleşen bu kampanyadan memnun kaldık”
Kampanyadan yararlanan Zafer ve Esen Demirelöz çifti ise “Biz de kampanyadan bir ev satın aldık. Otomobil de hediye ettiler. Yurt dışında kazandığımız paramız başta olmak üzere paramızın hepsini bu yatırıma bağlamıştık. Türkiye de ve Kuşadası"nda olmaktan çok mutluyuz” dediler.