BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fortis Türkiye Kupası final randevusu öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun tarihi Havagazı Fabrikası'nda verdiği yemekte buluştu.

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Asbaşkan Levent Kızıl, Genel Sekreter Lütfi Arıboğan, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın da katıldığı yemekte, iki kulübün yöneticileri, Süper Lig ve diğer İzmir kulüplerinden temsilciler, İzmir iş ve politika dünyasının tanınmış simaları da yer aldı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e aynı masada karşılıklı sandalyeler ayrıldı. Aziz Yıldırım'ın davetiyle iki başkan yan yana oturdu. Yemekte kısa bir konuşma yapan Aziz Kocaoğlu, "İzmir olarak önemli bir gün yaşıyoruz. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Kentte futbol yatırımlarına devam edeceğiz. Karşıyaka'ya 25 bin, Gaziemir'in Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgesine de 40 bin kişilik modern iki stat inşaa etme projelerimiz var" dedi. Mahmut Özgener ise, "Tüm futbol camiası İzmir'de buluştu. Kente yakışan bir final olacağına eminim" diye konuştu. Kocaoğlu; Özgener, Demirören ve Yıldırım'a çeşitli armağanlar sundu. Demirören ve Yıldırım yemekten birlikte ayrıldı.