Bu yıl 7."si gerçekleşen Söke Sanat Edebiyat ve Kitap Günleri"nin finalinde fotoğraflar konuştu. Son etkinlik Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evinde gerçekleşirken, Atatürk Mahallesi Muhtarı Zeki Acet tarafından derlenen eski Söke Fotoğrafları sergisinin açılışı yapıldı.
Eski Söke fotoğrafları sergisinin açılış, Söke Sanat Edebiyat ve Kitap Günleri"nin kapanış kokteyline Söke Belediye Başkan Yardımcıları Levent Tuna ve Mine Even"in yanı sıra, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, mahalle muhtarları, etkinliklerde yer alan konuklar, davetliler katıldı.
Söke Sanat Edebiyat ve Kitap Günleri etkinliklerinin bu yıl 7."sini gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna; etkinliklere katılan, emeği geçen, destek veren herkese teşekkür etti.
Eski Söke fotoğraflarını derleyen ve bu anlamda ikinci sergisini açan Atatürk Mahallesi Muhtarı Zeki Acet, sergisini Sökelilerle paylaşmasında destek olan Söke Belediyesi"ne teşekkür ederken Sökelilere de çağrıda bulundu. Sökelilerin eski fotoğraflarını sandıklardan çıkarmalarını isteyen Zeki Acet, “Söke"ye dair anıları Sökelilerle paylaşmak, tarihi gelecekle tanıştırmak için fotoğraflar sandıklardan çıkmalı” dedi.
Sergi açılışı gerçekleşirken, eski Söke fotoğraflarından oluşan sergi katılımcıların beğenisini topladı.