NTV'de Gülay Afşar'ın sunduğu 'Haber Merkezi Hafta Sonu' programında, senaryosunu Engin Günaydın'ın yazdığı ve Yağmur-Durul Taylan kardeşlerin yönettiği 'Vavien' filminin Tokat Erbaa'daki setinden görüntüler ekrana getirildi.

Filmde bir elektrikçiyi oynayan Engin Günaydın'ın karısı rolündeki Binnur Kaya, "Normal kasabalı bir ev hanımı. Erkek egemen bir toplumda bildiğimiz görevlerini yerine getiren, duygularını içine atan, isteklerini dile getirmekten utanan, evinin hakimi olan erkeğine sadık bir kadın" diyerek rolünü özetledi.



Filmde ailedeki tüm karakterlerin bir sırrının olduğunu anlatan Binnur Kaya, "Sır saklamak insanın hayatını sekteye uğratan bir şey. Çünkü bir gün mutlaka ortaya çıkıyor. Hele yakınlarından bir şey saklamak, sırrı taşımak çok ağır bir şey" diyerek açık olunmayan her durumun beraberinde herşeyi bozabildiğini ifade etti.

Oynadığı Sevilay karakterinin de ailedeki diğer kişiler gibi sırları olduğunu ve sakladığını söyleyen Kaya, "Bir kadına ne kadar önem veriliyorsa Sevilay'a da o kadar önem veriliyor" diye konuştu.