Beşiktaş'ın Genk'le yapılacak maç için yaptığı antrenmanda bulunan başkan Fikret Orman basın mensuplarının gündemdeki konularla alakalı sorularını yanıtladı.

İşte Orman'ın açıklamaları;

'Ligi şampiyon olarak bitireceğmize inanıyorum. Eksiklerimiz var mı, var. Hocamızla da görüşeceğiz ve devre arasında takviyeler yapacağız. Son 3-4 senedir, ben başkan olduğumdan bu yana, devre arasında hamleler yaptık. Bu sene de eksiğimiz varsa, en iyi şekilde takviyeler yapacağız. Beşiktaş ile ilgili finansal konular görüyorum, kimse boş durmuyor. Biz devraldığımızdan beri finansal sorunlar var, hiçbir zaman rahat bir kulüp olmadık ama finansal olarak Türkiye'nin en iyi kulüplerinden biriyiz. Ama yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte bu sorunları çözmek için çalışıyoruz.'

Transfer açıklaması

Teknik konularda konuşmam doğru olmaz. Transferle ilgili tabiki çalışmalarımız var. Devre arasında bazı eksiklerimizi gidermeye çalışacağız.

Vagner Love konusu: 'Ayıp, yakışmadı!'

Vagner Love'u transfer ettik ve belirli ödemeleri vardı, yaptık. Herhalde bir kızgınlıkla açıklama yapıldı. Ayıp, ben ayıpsadım. Ligdeki birkaç kulübün de bize borçları var ama biz bunları gündeme getirmedik. Değerli dostlarımıza hiç yakışmadı bu. Beşiktaş ödemesini yapar, bunları servis etmek yakışmadı.

Basketbol takımının idmana çıkmaması

Beşiktaş Sompo Japan'da oyuncular maaşlarını alamadığı gerekçesiyle bugün antrenmanı boykot etmişti. Orman konuyla alakalı gelen soruya; 'Basketbol takımıyla ilgili icra kurulunda gündeme getireceğiz. Bir gecikme varsa bugün ödemelerini yaparız.'