Gecenin anlam ve önemini belirtmek için Memduh Ün'le birlikte kürsüye çıkan Hakan, kendilerini dinlemeyenlere sinirlendi.

HAYVAN MISINIZ!

Konuşmak için çıktığı kürsüde, davetlilerin kendi aralarında konuşmalarına kızan Hakan, önce "Yaptığınız terbiyesizlik!" diye bağırdı. Davetlilerin konuşmaya devam etmesine sinirlenen usta oyuncu birden kendini kaybetti: "İnsan mısınız, hayvan mısınız siz ha! Hıyaroğlu hıyarlar sizi!"

HIYAROĞLU HIYARLAR SİZİ!

Fikret Hakan kendini dinlemeyenlere "Bu ne terbiyesizlik! Biz sizi insan saydığımız için buralara kadar geldik, sizin yaptığınız terbiyesizliğe bakın" diyen Hakan, salondakilerin susmaması üzerine şunları söyledi: "İnsan mısınız, hayvan mısınız siz? Sinemaya karşı duruş 50 yıldır var. Sizdeki bu hıyarlık da 50 yıldır var. Bu hıyarlık sizde kalıcı olmuş artık. Hıyaroğlu hıyarlar sizi... Eve gidince aynaya bakın da utanın. İnsan mısınız, hayvan mısınız ispatlayın!" şeklinde hitap etti.

SESSİZCE İZLEDİ

Fikret Hakan'la aynı kürsüyü paylaşan 'Üç Arkadaş' filminin yönetmeni Memduh Ün; olayı sessizce izledi. Çıkışta ise "Restore işi çok sevindirici bir proje" demekle yetindi.