“Emret Komutanım, Acı Hayat, Yalancı Romantik” ve son oynadığı “Adanalı” dizisi ile şöhreti yakalayan bir çok tiyatro oyunu ve filmde de rol alan Oyuncu Umut Oğuz tatil için Didim’e geldi. Oğuz, tatili esnasında Didim’de Hemşireler Haftası kutlamalarına katılarak ADÜ Konservatuar bölümünde okuyan arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Didim’in kendisi için çok önemli olduğunu belirten Oğuz “2 yıl Didim’de turizm sektöründe çalıştım. Aslen İzmirliyim ama Didim’de ağabeylerimiz dostlarımız var. Tunç adlı ağabeyimi ziyarete geldim. O arada ADÜ Konservatuar bölümündeki arkadaşlarımın konseri olduğunu öğrendim ve buraya geldim. Şu an tatildeyim ama çalışmalarımız sürüyor.”dedi.
Tiyatro oyununda rol aldığını ve Türkiye’yi gezdiklerini belirten Oğuz “Perihan Savaş, Sümer Tilmaç ve Soner Arıca’nın yer aldığı tiyatro oyununu sahneye koyuyoruz. Şu aşamada oyunla ilgileniyorum.”dedi.
Oğuz, Didim Devlet Hastanesinde gerçekleşen Hemşireler Haftası kutlamalarına Fotoğraf makinesi ile geldiği görülürken etkinlikte şarkı söyleyen arkadaşlarının bol bol fotoğraflarını çekti.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg