Değerli okuyucularım sözlerime PARDON diye başlıyorum.

Geçen yazımda ifade ettiğim gibi konular PERDELER halinde devam edecek.

15 Temmuz Kalkışmasının yıl dönümünde FETO artıklarını lanetliyorum.

Binlerce FETO taraftarları kurdukları pis tuzaklar pis organizasyonlar ile Sayın Tayyip Erdoğan’ı hedef aldıkları açıktır.

 

  Ancak Bu Alçak FETO örgütünün kalıntıları hala AK PARTİ saflarında gözükmektedir kimi milletvekili kimi yönetici kimi vali kimi emniyet müdürü kimi yönetici olarak görev yapmaktadırlar.

 

  Şimdi bu pis artıkların aileleri FETO dan hapislerde yatarken kalkıyorlar etrafa yine Alışkanlıkları olan FETO taktikleriyle tuzak.

    Pusu kuruyorlar lanet olsun bunlara.

 

  Eğer Bir gün Sayın Recep Tayyip Erdoğan iktidar olarak TÖKEZLER ise bu hainler hemen ortaya çıkacaklardır.

 

   Çünkü Bu hainler geçmişte Ergenekon davası bahanesiyle Türk Ordusunu Darmaduman etmişlerdir.

 

   Çok Şükür şimdilik ülkemizde FETO tehlikesi yoktur ama şu gerçek ki her Partinin içinde FETO cular yer altında örgütlerine devam etmektedirler.

 

   Sayın Tayyip Erdoğan Üst Kademedeki Milletvekili Bakan seviyesindeki bu kişileri temizleyememiştir.

 

   Aydın Ölçeğinde bunlar hala içimizde yüzsüz bir şekilde dolaşmaktadırlar.

 

 

PERDE 1; AYDIN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ METİN YAVUZ,

 Bu milletvekilimiz bu güne kadar Aydın ili için gerçekleştirdiği ne var Allah aşkına, Aydın ili için 1 metrelik oto yol mu yaptı, bir yere çeşme mi yaptı Allah aşkına bilen var ise lütfen bana söylesin

 

 Son Yerel Seçimlerde hiçbir yerde AK PARTİ için bir çalışma yapmadı tabii bu benim görüşüm ancak yaptı diyen var ise ortaya çıksın.

 

   Ama Metin Yavuz beyefendi Sayın Özlem Çerçioğlu ile uğraşmayı politika yapmak olarak görüyor.

    Ama bilmiyor ki bu politikalar Sayın Özlem Çerçioğlu nu yükseltiyor en son kendisinin tiwiter hesabında yayınladığı yazıyı görünce inanın üzüldüm.

  Birileri bu Milletvekiline Arkadaş sen ne diyorsun demeli işte şimdi ben diyorum.

erkan-karaaslan.jpg

Ak parti Milletvekili Metin Yavuz Aydın ilinde çok güzel ifade vardır derler ki,

 

  ‘’TENCERE DİBİN KARA SENİNKİ MİLLETİN HEPSİNDEN KARA’’

Pazar günkü www.aydinpost.com haberlerinde Söke de devam eden FETO/PDY soruşturması kapsamında,

 

 Kardeşin Çetin Yavuz gözaltına alındı, Yeğenin Hasan Yavuz da halen bir yıldır gözaltında tutulurken.

 

  Bu AK Parti Milletvekili elinin karasını Sayın Özlem Çerçioğlu na sürmeye çalışıyor.

Yaa insanda bir utanma olur Kardeşin FETO/PYD içeride Yeğenin FETO/PYD içeride sen kalkmışısın

Özlem Çerçioğlu’na kara çalmaya çalışıyorsun Erkan Karaaslan ile 50 kere görüşüyor diye.

   Peki, Ben şimdi sana soruyorum Sayın Metin Yavuz Kardeşin ve yeğenin FETO cu iken sen bunlar ile görüşmüyor muydun?

 Onlarla iş ortaklığı yapmıyor muy dun bu akrabalarınla aynı sofraya oturmuyor muy dun.

AK Parti Milletvekili Metin Yavuz siz önce bu konuları anlatın. 

 

Yetmez sana Erkan Karaaslan ile yapılan Polis, MİT, Emniyet teşkilatının Mersin Davasına gönderdiği Erkan Karaaslan’ın FETÖ Belediye imamı değildir.

 

erkan-mit-belgesi.jpg

 Yazısından sana bölüm gönderiyorum oku siz milletvekilisiniz elinizde imkân var iken niye yalan bilgiler ile Sayın Özlem Çerçioğlu nu hakkında algı yaratıyorsun.

Utanmıyor musunuz?

 

     Ayrıca Devlet Yaptığı araştırmada Sayın Erkan Karaaslan ın FETO İmamı olmadığını ifade eden bu belgeye göre görüşmesinde ne mahsur var.

    AK Parti Milletvekili olarak Siz şimdi FETO/PYD soruşturmasından ötürü içeri alınan Kardeşinizi ve Yeğeninizi kurtarmaya bakın etrafa da algı yaratmak için çamur atmayın Bu entrikalar FETO numaralarıdır sayın milletvekili.

 

PERDE 2;

 

AYDIN VALİSİ İNCİR İÇİN KONUŞANLARA KÜKREDİ

Aydın Valimiz geçen hafta basın Mensuplarının karşısına çıktı Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’e ve incirde kükürt vardır diyen beylere elinde ki belgeler ile gereken cevabı vermiştir.

  Burada dikkat çeken olay Aydın ilinin Valisi ile Aydın Ticaret Odası Başkanı aynı telden saz çalmıyorlar.

Aydın Valimiz Sayın Köşger elinde doneler ile toplumun karşısında bilgi sunuyor ancak Aydın ilinin Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken ise elinde laboratuvarı olup ta Aydın Çevre Müdürlüğüne her türlü araştırmayı yapıp para alan Hakan Ülken şimdi sayın Vali beyin söylemleri ile YALANCI DURUMA DÜŞMÜŞTÜR.

Ayrıca Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken incir üreticisinin malının fiyatının düşürülmesinde Aydın incir üreticisine çok büyük kötülük yapmıştır.

 

Bu durumda çiftçiyi zarara sokmaktan ötürü Aydın ziraat Odası ve Aydın Borsası veya Aydın Valiliği tarafından herhangi bir yaptırım uygulanacak mı?

Yoksa Aydın Ticaret Odası Başkanın yarattığı incir üzerindeki bu kötü algı zararını Aydın incir üreticileri tarafından tanzim ettirilecek midir merak ediyorum.

 

Aydın Çevre Müdürlüğü Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’in sahibi olduğu laboratuvara nasıl güvenip iş verecek, inanın çok merak ediyorum.

 

Ancak Jeotermaller ile ilgili hala gerekeni yapmıyorsunuz bu çıkışınızdan sonra aynı şekilde JEOTERMALCİLERE DE inşallah kükrersiniz.

 

Ama işiniz cidden zor.

 

PERDE 3   

 

NYSA ANTİK KENTİ VE SN. ERCAN ÇERÇİOĞLU

Aydın ilinde güzel şeyler de oluyor. Geçenlerde NYSA Antik kentin kazısını yapan

1990 yılından bu yana Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi öğretim üyeleri ve yardımcılarınca kazı ve araştırma çalışmaları yürütülmekte olan antik kentte halen Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ankara Üniversitesi adına Doç. Dr. Serdar Hakan Öz Taner’in başkanlığında kazı, araştırma, onarım ve yenileme çalışmalarına devam edilmektedir. 2019 yılı çalışmalarına 8 Temmuz 2019 tarihinde başlanmıştır.

 

nysa-antik-kenti.jpg

 Ayrıca “Yerel Halkın Kültürel Mirasın Korunmasına İlişkin Olarak Bilinçlendirilmesi” amacıyla Nysa Antik Kentinde Çocuk Eğitimi Programları “Nysa Çocuk Şenlikleri” gerçekleştirilmektedir.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığının izin ve destekleriyle yürütülen Nysa kazı ve onarım çalışmalarına 2019 yılında Ankara Üniversitesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi,  JANTSA, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İş Bankası, Nysa Otel, A101, AYSO maddi ve ayni destek vermektedir.

 

Kazı Alanını Aydın Büyükşehir Belediyesi Turizm Komisyonu Başkanı CHP’li Efeler Belediyesi Meclis üyesi Sayın İlhan Günendi “Aydın için ne yapabilirim” düşüncesi ile elini taşın altına koymuş.

Aydın iline olan sevgisi ile ne yapabilirim diye olanca gücüyle Aydın için çalışıyor bu Yenipazarlı hemşerim, saygı duymak bizlerin görevi.

 

Sayın Ercan Çerçioğlu,

Türkiye’de dönen tekerleklerin birçoğunun JANTINI kurduğu şirketi olan JANTSA’da üretiyor. İleride Sayın Ercan Çerçioğlu ile çok özel röportaj yapıp yayınlayacağım.

 

Kendisi “Abi seni fabrikamın olduğu yerdeki NYSA kazı alanını gezdirmek istiyorum” deyince Sayın İlhan Günendi ile gittim bizi kazı alanı sorumlusu Sayın Doç. Dr. Serdar Hakan Öztaner karşıladı. Müthiş bir yer Aydın İlinin 17 Ören yerinden biri gidip görmenizi isterim.

 

Bu Arada Sayın Ercan Çerçioğlu kardeşimin Adnan Menderes Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Son Sınıf Öğrencisi olduğunu öğrendim.

 

Düşünün Türkiye’nin en önemli sanayicilerinden olan Sn. Ercan Çerçioğlu Adnan Menderes Üniversitesi Arkeoloji son sınıf öğrencisi öyle ki arkeolojiye aşık AYDIN İLİNE, EŞİ ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İLE ARAPAPIŞTI’yı armağan eden kardeşim.

 

Şimdi de NYSA şehrinin Aydın Turizmine kazandırmak için en büyük destekleyici JANTSA ve Sahibi olduğu NYSA Otel.

 

SPONSORLARA BAKTIM,   

JANTSA, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İş Bankası, Nysa Otel, A101, AYSO maddi ve ayni destek vermekteler.

 

Peki Aydın ilinde Aydın Borsası, Nazilli Ticaret Odası, Söke Ticaret Odası ve Sanayi odaları sayamadığım bir sürü sanayiciler şu Ercan Çerçioğlu’nun ve sponsorların gösterdiği ilgiyi niye NYSA için göstermiyorsunuz?

 

Denizli bu tür antik şehir kazıları için ticaret odaları trilyonları dökerek Denizli’yi marka şehir yaptı. Buraya gelen turistlerden trilyonlar kazanıyorlar Aydın ticaret adamlarından meslek odalarından özellikle Sayın Aydın Valimizin NYSA kazısıyla ilgilenmesini istiyoruz.

 

 nysa-antik-kenti1.jpg

NYSA’da içtiğim su bardağı bile Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’ndan.

Tüm kazı ekibini yürekten kutluyorum. NYSA’yı daha detaylı yazacağım ileride.

Bu ziyarette bana eşlik eden İlhan Günendi, Ercan Çerçioğlu ve Sayın Doç. Dr. Serdar Hakan Öztaner ve Derya Hanıma teşekkür ediyorum.

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!