Minikleri izlemeye gelen protokol üyeleri kendilerini bir anda yarışmanın içinde bulunca ne yapacağını şaşırdı. Miniklerin yanı sıra anne babaların maharetlerinin de sergilendiği yıl sonu etkinliğinde herkes doyasıya eğlendi. 

ÖNCE ÖĞRENCİLER SONRA VELİLER VE PROTOKOL YARIŞTI
Yıl boyunca öğrendiklerini düzenledikleri çeşitli gösterilerle velilerine ve protokol üyelerine gösteren anasınıfı öğrencileri izleyenlerden tam not aldı. Daha sonra anne-babalarını da gösteri alanına davet eden minikler öğretmenleri ile aracılığı ile velileri yarıştırdılar. Anneler gözleri bağlı olarak çocuklarına yoğurt yedirmeye çalışıp kaşıkla yumurta taşırken, babalar da çocuklarına giydirerek yarıştılar. Oldukça renkli geçen şenlikte protokol üyeleri de bardaktan top üfleme yarışmasına tabi tutuldular.
İlçe Kaymakamı Durdu Yusuf Arık, Belediye Başkanımız Tuğrul Ozan, İlçe Emniyet Amiri Resul Köse, Orman İşletme Şefi Mehmet Uysal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldırım Eşin ve çok sayıda davetlinin katıldığı şenlik adeta festival havasında geçti.

Eğitimde başarıyı olumlu etkileyen en önemli faktörlerden birinin öğrenci-öğretmen ve veli üçgeni arasındaki sıkı diyalog olduğunu belirten Karpuzlu Vakıfbank İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Ercedoğan, Başta Kaymakam Durdu Yusuf Arık olmak üzere tüm protokol üyelerine eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna yaklaşıldığını belirten Ercedoğan, kendilerine emanet edilen çocukları en iyi şekilde, gerek ülkenin gerekse çocukların yarınlarına da düşünerek eğitmeye çalıştıklarını söyledi. Okuldaki eğitimin yalnız başına yeterli olmayacağını da belirten Ercedoğan, çocukların anne-babalarını rol model seçtiğini bu nedenle ebeveynlerin de çocukların eğitiminde önemli rol üstlendiğini kaydetti. Okul Müdürü Mehmet Ali Ercedoğan Kaymakam Durdu Yusuf Arık’a okullarına verdiği katkılardan dolayı plaket sundu.