FERİHA'NIN GİDİŞİ YAPIMCININ HATASI MI?

Bana Feriha'yı söylemediler. "Mesele para değil. Ben dizinin 3'üncü sezonunun olacağını herkes gibi gazetelerden öğrendim."
 
Başrollerinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un oynadığı 'Adını Feriha Koydum' dizisi geçtiğimiz hafta sezon finalini yaptı. Diziden ayrılan Hazal Kaya'nın 20 bin lira haftalık ücretini beğenmediği ve bu yüzden de bölüm başına 30 bin liraya anlaştığı "Balkanlar 1912"dizisine geçtiği iddia edilmişti.
 
DİZİ BİTTİ SANDIM
 
Ancak genç oyuncu para için diziden ayrılmadığını belirtti. Kaya, "Dizi ile ilgili tartışmaları yurt dışında olduğum için takip edemiyorum. Ancak bu konuda haberler arttıkca duruma açıklık getirmek istedim. Ben dizinin 65. bölümde biteceğini zannediyordum. 2 bölüm uzayacağını öğrendiğimde planlarımı iki hafta erteleyerek devam ettim. Ben diziden ayrılmadım. Hatta 3'üncü sezona devam edileceğini ben de herkes gibi basından öğrendim" dedi.
 
Herkese ve Çağatay'a başarılar dilerim
 
Hazal Kaya diziden ayrılarken Feriha rolünü kendisine emanet eden Fatih Aksoy'a teşekkür etti. Kaya, "Adını Feriha Koydum'a ve Çağatay'a 3'üncü sezonda başarılar dilerim"dedi. (SNK)