tv8’de her sabah ekranlara gelen Cengiz Semercioğlu ve Gamze Karaman’ın sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programı gündem yaratmaya devam ediyor…

“Böyle Bir Şey Var Mı?” programına konuk olan Erol Köse magazin basınında gündem yaratacak açıklamalar da bulundu...

“Herkes İdo’ya Karşı acımasız!”

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız’ın evliliği ile ilgili konuşan Erol Köse, Tatlıses’in daha önce birliktelik yaşadığı kadınların artık konuşmaması gerektiğini, halkın da artık onlarla ilgili bir haber izlemediklerini, bu durumda en çok Tatlıses’in oğlu İdo’nun etkilendiğini ve büyük bir travma yaşadığını söyledi.

Geçmişte de bazı ilişkileri yüzünden kızını üzdüğü için çok pişman olduğunu dile getirdi.

“Hande Yener’den Özür Diledim!”

Uzan Grubunda çalıştığı dönemde Kral Tv müzik ödüllerinde, o dönem ki birlikteliği yüzünden manipülasyon yaptığını ve Hande Yener’e haksızlık yaptığını ve daha sonra özür dilediğini söyledi.

“Gülben Ergen’in son albümünü beğenmedim”…

Gülben Ergen’in son albümünü hiç beğenmediğini anlatan Köse, pop sanatçısı Gülşen için ‘Gülşen’i kendi kaleminde başarılı buluyorum, çok iyi bir söz yazarı ve besteci’ dedi.

Ajda Pekkan’ın iş adamı Bülent Çavuşoğlu ile çıkan aşk dedikodularına ise Köse : ‘ Bülent Çavuşoğlu ilişki yok dedi, Ajda hanım sessizliğe büründü ama Çavuşoğlu eşi tarafından evden kovuldu, ayrıca KVK da ki işine son verildi.’ Açıklamasını yaparak ilişkinin olduğunu kastetti.


“Seren rica etti Gülben sahneye çıktı!”

Açıklama bombardımanına devam eden Erol Köse, Komedi Dans Üçlüsü grubunu kurduğunda gazinolarda çalıştıklarını ve Gülben Ergen’in ‘sıra kızı’ yani ‘sahneyi açan’ kişi olarak çalıştığını, Seren Serengil’in ricasıyla Ergen’in sahneye çıkabildiğini söyledi.

Twiter açıklamalarıyla gündeme oturan Erol Köse, twiter’da en çok kendisine travestilerin saldırdığını açıkladı ve onları engellediğini söyledi.

“Yılmaz Morgül 28 yaşında değil!”

“Yılmaz Morgül İbrahim Tatlıses’in Masörlüğünü Yaptı”


Yılmaz Morgül’ün yaşıyla ilgili soruya da yanıt veren Köse, Morgül’ün ünlü olmadan önce Türkiye’de AIDS hastalığından ölen ilk kişi olrak tanınan Murti lakaplı Murtaza Ergin’in asistanlığını yaptığını söyledi. Yıllar önce İbrahim Tatlıses’in menajerliğini yapan Murti’nin Yılmaz Morgül’ü asistanı olarak göreve aldığını, Tatlıses’in masörlüğünü yaptığını dile getiren Köse, Morgül’ün 27-28 yaşlarında olduğunu söylemesine inanmadığını ifade etti.


“Ferdi Tayfur Serdar Ortaç’ı Dövdü”

Cengiz Semercioğlu’nun Ferdi Tayfur ve Serdar Ortaç’ın yıllar önce İzmir Fuarı’nda kavga ettiklerinin doğru olup olmadığını sorması üzerine Köse, olayın doğru olduğunu ve Tayfur’un Ortaç’ı dövdüğünü söyledi.

“Ben Toefl Erol Hülya için 3 ay ingilizce kursuna gittim.”

Sanat camiasındaki herkes benim çok iyi arkadaşımdır. Hülya Avşar rica etti onla ingilizce kursuna gitmem için ben Toefl Erol Hülya için 3 ay ingilizce kursuna gittim.

“Atiye Eurovision Teklifi Almadığını Açıkladı”

Programın diğer konuklarından biri de son dönemin çıkış yapan isimlerden olan Atiye idi. Eurovision sorusu üzerine Eurovision teklifi almadığını açıkladı.