CHP Aydın milletvekili adayı Ferda Çağlar Erkut, dün CHP Nazilli İlçe Teşkilatı yetkilileriyle birlikte Nazilli’ye bağlı birçok köyü ziyaret ederek, önümüzdeki Haziran ayında yapılacak genel seçim için destek istedi. Ziyaret ettiği köylerde, karşılaştığı her yaştan vatandaşla tek tek ilgilenen Erkut, güler yüzü ve sıcak tavırlarıyla seçmenlerin sempatisini kazandı.
Ferda Çağlar Erkut köy ziyaretlerine Kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde ve her yıl hasat mevsiminin başlamasına binaen Yazırlı Köyü’nde düzenlenen geleneksel keşkek hayrına katılarak başladı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Erkut, Yazırlı’dan sonra Yalınköyü, Kestel, Demirciler, Kozdere, Ketenova, Kahvederesi, Yakacık, Ovacık köylerine giderek partisinin projelerini anlattı ve seçmenlerden destek istedi.

“GİDİŞATTAN MEMNUN DEĞİLSENİZ OYUNUZU CHP’YE VERİN”
Ferda Çağlar Erkut, ziyaret ettiği köylerde AKP’nin tarım politikaları sonucu çiftçilerin gitgide yoksullaştığını ifade etti. “Mahsul para etmiyor. Mazot fiyatları aldı başını gitti.” diyen Erkut, son dönemde binlerce gencin kabusu haline gelen sınavlarda hile yapıldığına yönelik iddialara da dikkat çekerek şunları kaydetti: “Yapılan sınavlarda şike olduğu iddia ediliyor. Türkiye tarihinde ilk kez böyle bir şey oluyor. Binlerce gencimiz atama beklerken 40 bin öğretmen ithal edeceklerini açıklayan hükümet yetkilileri, seçimler yaklaşınca da 30 bin öğretmen ataması yapılacağını söylüyorlar. Atama yapmak için neden seçimi bekliyorlar?Tüm bu olup bitenlerden memnun değilseniz oyunuzu CHP’ye verin” şeklinde konuştu.

“KADINLARA ÖZEL ÖNEM VERİYORUZ”
Ziyaret ettiği köylerde kadınlarla özel olarak ilgilenen Ferda Çağlar Erkut, evlerinde ziyaret ettiği kadınlara partisinin en dikkat çekici projelerinden olan “aile sigortası” nı anlattı. Yoksul ailelere yapılacak maddi yardımın evin hanımına ait bir hesaba yatırılacağını vurgulayan Erkut, “Evin yükünü kadınlar çeker. Biz parti olarak kadınlara özel önem veriyoruz.” dedi.

20110419ay413182.jpg

20110419ay413182_01.jpg