AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Uçkaç-CHP Aydın Milletvekili Adayı Ferda Çağlar Erkut Buharkent ve Kuyucak'ı ziyaret etti. Buharkent’te CHP Buharkent İlçe Başkanı Kudret Uysal  ve bir grup partili bayanla sanayi esnafını ziyaret eden Erkut, esnafa hayırlı işler dileyerek onlarla bol bol sohbet etti.
 
Gündüz Buharkent sanayisini ve çarşı esnafını dolaşan Ferda Çağlar Erkut, akşam Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, CHP Kuyucak İlçe Başkanı Uğur Doğanca ve bir grup partili ile birlikte Kuyucak'ın Çamdibi ve Azizabat köylerini ziyaret etti.
 
Köy ziyaretlerinde köylülerden yoğun ilgi gören CHP’li aday Erkut, “Hiç kimse hayatından memnun değil. Çiftçinin ürünü para etmiyor. Halimiz harap. CHP iktidarında çiftçimize rahat bir nefes aldıracağız. Amacımız çitçimizi süründürmek değil kalkındırmaktır. Eskiden 20-30 dekar bir tarlası olan çitçimiz hasat zamanında kazandığıyla her şey yapar o seneyi de rahat geçirdi. Şimdi banka kredisini mi ödesem yoksa eşten dosttan aldıklarımı mı dağıtsam diye kara kara düşünüyor.Şu anda bilinçli olarak üretmeden tüketmeye alıştırıldık. Tüm dünyada 1.Mısır pamuğu , 2.Ege Bölgesi pamuğu olarak biliniyordu. Şu anda pamuk ithal ediyoruz. Güçlünün haklı değil, haklının güçlü olduğu bir Türkiye istiyoruz.  İnsanların çoğu beni aradıklarında yüz yüze konulmak istiyoruz diyor. Nedenini sorduğumda ise dinleniyor olabiliriz diyorlar. Özel hayat diye de bir şey kalmadı.Söz veriyorum Ankara’nın değil Aydın vekil olacağım. Türkiye rahat bir nefes alacak” şeklinde konuştu.
 
dsc_0064.jpg
 
dsc_0073.jpg
 
dsc_0034.jpg
 
dsc_0092.jpg