Burak: “Demek ki o dönemde F.Bahçe"de bana gerçekten o kadar haksızlık yapılmış ki, Allah bana onları şampiyonluktan eden golü atmayı nasip etti.”

TRABZON"DA formunun zirvesine çıkan ve sezonun ilk yarısında attığı 9 golle ligin en skorer yerli oyuncusu olan Burak Yılmaz, eski takımı F.Bahçe hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı.

İŞTE TFF"nin TamSaha dergisinin ocak sayısına olay yaratacak açıklamalar yapan Burak"tan öne çıkan satır başları:

* “F.BAHÇE"DE oynayacağımı düşünmüştüm. Ama Aragones"in böyle bir insan olduğunu tahmin edemedim. En büyük şanssızlığım onunla çalışmaktı.”

* “DEMEK ki bana F.Bahçe"de gerçekten haksızlık yapılmış ki Allah bana o golü atmayı nasip etti. O gol ilahi adaletti.”

* “BEŞİKTAŞ"TAN ayrıldığımı öğrendiğim gün hayatımın en kötü günüydü. Ve bunu gece yarısı televizyon haberlerinden öğrenmiştim. O dönemde futbolu bırakmayı düşünmüştüm.”

"HEDEFİM AVRUPA"

* “TRABZON"UN benim için doğru adres olduğunu geç de olsa farkettim. Gençlere tavsiyem duygularıyla değil, mantıklarıyla hareket etmeleri olur. Çünkü genç futbolcu için önemli olan oynamaktır.”

* “ŞENOL Güneş öğretmen ve öğretici birisi. Düşünün, Teofilo"yu hâlâ kazanmanın peşinde.”

* “GOL kralı olabilmek gibi bir hedefim yok. Trabzonspor"un şampiyonluğunu gördükten sonra Avrupa"ya gitmek istiyorum.”

UMUT: F.Bahçe ve Bursa bizi ZORLAR

SEZON başında Trabzon"dan kopma noktasına gelen ancak tercihini bordo-mavililerde kalmaktan yana kullanan Umut Bulut, forvete yapılan transferlerin kendisini rahatsız etmediğini söyledi:

“FORVETE yapılan transferler beni etkilemiyor. Pawel Brozek, benim işimi kolaylaştırır. Bu uzun maratonda bizi Bursa ve F.Bahçe zorlar.”

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

SPOR Toto Süper Lig"in ilk yarısını 2. bitiren Bursa"da dış ilişkilerden sorumlu yönetici İrfan Koç, Antalya Kampı"nın takım için büyük yarar sağlayacağını söyledi. Yeşil-beyazlıların 2010 yılında hem Bursa"ya hem de tüm Türkiye"ye şampiyon olup önemli bir mesaj verdiğini belirten İrfan Koç, “Gidişimizin çok iyi olduğu yine ortada. Bu yıl inşallah Bursaspor şampiyon olacak. Futbolcularımıza çok güveniyoruz. Bu konuda hiç bir endişemiz yok” şeklinde konuştu.

Hamit: Almanya"dan AYRILMAYACAĞIM!

DEVRE arası transfer dönemi öncesi hemen hemen her gün basında G.Saray"a transfer olacağı yönünde birçok haber çıkan Hamit Altıntop bu iddiaları ilk ağızdan yalanladı. Kicker"e yaptığı açıklamada, “Bayern Münih"le 6 ay daha sözleşmem var. İlk tercihim her zaman Almanya. Türkiye"ye gitmeyeceğim. Futbol hayatımı Almanya"da sürdüreceğim” sözleriyle bu iddialara son noktayı koydu.

ÖTE yandan S.Bükreş"ten ayrılan Kolombiyalı kaleci Zapata da El Pais"e yaptığı açıklamada G.Saray"la görüştüğünü söyleyip, akılları karıştırdı.

COLMAN NİHAYET KAMPTA

İKİNCİ yarı hazırlıklarını Antalya"da sürdüren Trabzonspor"da, izinden geç dönen Colman dün kampa katıldı. Takım arkadaşlarıyla koşu yapan Arjantinli yıldız, daha sonra takımda ayrı çalışmaşlarına devam etti. Diğer futbolcular ise kondisyon ağırlıklı bir idman yaparken, daha sonra dar alanda kısa pas çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

ÜLKERLERİNDEN dönmeyen Jaja ve Alanzinho için noter tespiti yapılmaya devam edildi.

M.Çakır Trabzon"da, Kahlenberg YOLDA

ARA transfere Pawel ve Piotr Brozek kardeşleri alarak hızlı giren Trabzon, A.Gücü"nün forveti Mehmet Çakır"ı da kadrosuna kattı. Başkent ekibinde forma giyen 26 yaşındaki oyuncuyla 3.5 yıllığına anlaşan bordo-mavililer resmi imzayı yarın attıracak. Konuyla ilgili konuşan başkan Sadri Şener “Kadro kalitesini ve rekabetini artıracağına inandığımız bir transfer” ifadelerini kullanırken, “Eğer Şenol Güneş onay verirse Danimarkalı orta saha Kahlenberg"i de alırız” diye konuştu.

"Hakemler iyi yerlere gelecek"

Özgener: “Türkiye"yi yurtdışında temsil eden hakemlere teşekkür ederim. Artık sürekli hakemler konuşulmuyor.”

2010-11 devre arası hakem seminerinde TFF Başkanı Mahmut Özgener, profesyonel hakemlik için başlatılan çalışmalarda sona geldiğini söyledi: “2. yarıda hakemler raporlarını karşılaşma sonunda MHK"ye geçecek. Hakemler hakkında spekülasyonlar hiçbir zaman sona ermeyecek. Ancak önümüzdeki 5 yıl içinde hakemlik çok önemli yerlere gelecek. Türkiye"yi yurt dışında temsil eden hakemlere başarılı yönetimlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Artık her hafta hakemlerin konuşulduğu dönemleri de geride bıraktık.”

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik de UEFA ve FIFA"da hakemlikle ilgili önemli bir değişiklik çalışması olmadığını sadece topun kale çizgisini geçip geçmediğinin elektronik tespiti için çeşitli görüşlerin olduğunu söyledi.
VATAN