Türk basınının duayen isimlerinden Hıncal Uluç, F.Bahçe"nin G.Saray"a tarihi fark atabileceğini iddia etti. Sarı-kırmızılıların Eskişehir ve Sturm Graz beraberlikleri sonrası "Asıl tokat daha gelmedi" diyerek, G.Saray"ın 3-0"lık A.Gücü mağlubiyetini önceden sezen Uluç, Fotomaç Gazetesi"ndeki köşesinde G.Saray"ın takım oyunundan uzak bir görüntü çizdiğini vurguladı.

G.SARAY"IN A.Gücü"nden aldığı farklı yenilgiyi, şoktaki hastaya atılan bir tokata benzeten Uluç, “Bu tokat F.Bahçe maçında gelseydi üçle de kalmazdı. 6-0 da tarih olurdu. F.Bahçe, A.Gücü"ne benzemez. En az 3-4 kişi de kırmızı kartlık olurdu arkasından. F.Bahçe, A.Gücü"nün yakaladığı bu G.Saray"ı yakalarsa bitirir” diyerek A.Gücü yenilgisine sarı-kırmızılı taraftarların zil takıp oynaması gerektiğini belirtti.

HINCAL Uluç, Sabah Gazetesi"ndeki “Go Home Rijkaard” başlıklı yazısında ise Hollandalı teknik adamı şu sözlerle yerden yere vurdu:

* “Bu tokat Rijkaard"ı kendisine getirmezse gider. Gitmezse, gönderilmeli.”

* “Ya Frank Rijkaard futbolu bilmiyor ya da Süper Lig"i ve G.Saray"ı hiçbir şekilde ciddiye almıyor.”

* “Yahu sen başka şey bilmez misin? Aklın başka şeye basmaz mı? Bir maçtan ötekine başka şeyler düşünmekten aciz misin?”

* “Sen nasıl hocasın Rijkaard?”/vatan