Antrenör Roland Koch"un tebrik için uzattığı elini sıkmayan İspanyol golcü yedek kulübesine oturmak yerine doğrudan soyunma odasına gitmeyi tercih etti. Maçın son dakikalarında ise Semih ile Cristian arasında gerginlik yaşandı. Semih orta alandaki boş pozisyonda kendisine hızlı bir pas gönderen Cristian"a tepki gösterince, Brezilyalı futbolcu aynı şekilde karşılık verdi. Daha sonra serbest vuruş sırasında yeniden tartışan ikiliye müdahale eden futbolcular gerilimin büyümesini önledi.

Demek ki enerji var!
Daum, maçın son bölümünde birbiriyle tartışan Semih ve Cristian için ilginç bir yorum yaptı. Alman hoca, “Demek ki futbolcuların kapışmak için yeterince enerjisi ve zamanı var. Sahada oyuncuların kapıştığını görünce, şaka olarak kondisyonumuz yerinde diyesim geliyor. Ama bunları görmek istemiyoruz” diye konuştu.

"Sorunumuz bu olsun"
Oyundan alınan Güiza"nın tepkisine Daum yorum getirmedi, “Bunu ona sormak lazım” dedi. Hiçbir oyuncunun sahadan çıkmak istemeyeceğini söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Ancak Güiza ile bazı şeyleri konuşmak istiyorum. Üzülmesi normal ama oyuna giren arkadaşına karşı saygılı olması lazım. Ama sadece sorunumuz bu olsun, üstesinden geliriz” dedi.- milliyet