Arsenal yarınki maçta Volkan için karar verecek. G.Gönül ve Semih çok sayıda kulüp tarafından izlenecek. Hull ile Kazım-Boaz takası gündemde.

KOCAELİSPOR galibiyetiyle üzerindeki kara bulutları dağıtan F.Bahçe, İngiliz kuşatması altında. Bir yandan, yarın İngiltere"nin en büyük takımlarından Arsenal"le Şampiyonlar Ligi"nde olmak ya da olmamak mücadelesi verecek olan sarı-lacivertliler, bir yandan da Ada ekipleri ile transfer konusunda sıcak temaslara çok yakın. İşte F.Bahçe"de İngiliz kulüpleriyle yapılması beklenen transfer temaslarının detayları:



VOLKAN TEHLİKESİ

1. ARSENAL maçında F.Bahçe"nin 3 önemli mercek altına alınacak. En başta gelen isimse kaleci Volkan Demirel. Arsenal"li yetkililerin daha önce transferi konusunda menajerlerini yokladığı Volkan bu maçta göz hapsinde olacak. Volkan için bu maç büyük bir sınav olacak. Çünkü olası bir hatalı bir gol yeme durumunda Arsenal, milli file bekçisinin dosyasını kapatacak. Bu arada, İngiliz yetkililerin Volkan"ın menajeri ile biraraya geleceği haberi sarı-lacivertli camiada panik yarattı.



2. YİNE Arsenal maçında Gökhan Gönül ve Semih Şentürk"ün performansları değerlendirilecek, bu futbolcuların sezon içindeki diğer maçlarda da takip altında tutulup tutulmayacaklarına karar verilecek. F.Bahçe"nin bu 3 yıldızına kanca atan diğer İngiliz kulüplerinden Tottenham, M.City, Tuncay"ın takımı Middlesbrough, Liverpool gibi ekiplerin temsilcilerinin de takibi sürdürdükleri biliniyor.



3. ÖZELLİKLE Volkan"ın gitme ihtimaline karşılık İngiltere Premier Lig"e bu sezon yükselen Hull City ile görüşme gündeme gelebilir. Sezon öncesi Colin Kazım"ı ısrarla isteyen ve haziran ayında 2 milyon Pound (yaklaşık 5.3 trilyon lira) teklif eden İngiliz ekibi yeniden milli futbolcunun transferi için temasa geçti. F.Bahçe de bunun üzerine, Hull City"nin Amerikalı kalecisi Boaz Myhill"i gündemine aldı. Kulüplerin anlaşması halinde devre arasında bir takas için masaya oturulması bekleniyor.