Fenerbahçe bu sezon birçok futbolcuyu renklerine bağlamasına rağmen yeterli performansı sergileyemedi. İlk yarıyı küme düşme hattında tamamlayan Sarı-Lacivertli kulüpte gözler ikinci yarı için transferlere çevrildi. Sadık ve Moses'ı kadrosuna katan Sarı Kanarya'da şimdi gözler diğer transferlerde... Taraftarlar ise gelişmeleri yakından takip etmek istiyor.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

Fenerbahçe'nin 34 yaşındaki yıldız futbolcusu Mathieu Valbuena hakkında ülkesi Fransa'da gündem yaratan bir iddiaya yer verildi.

Ülkede yayım yapan Jeunes Footeux adlı internet sitesinde yer alan habere göre Ligue 1 ekiplerinden Nantes, Sarı Lacivertli oyuncuyu bonservisiyle birlikte transfer etmek için girişimlerde bulundu.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcuyla Nantes Başkanı Waldemar Kita'nın görüşme hâlinde olduğu öne sürüldü.

Valbuena'nın ülkesine dönme fikrine karşı olmadığı ancak oyuncunun yıllık 4 milyon euroluk maaşının transferin önündeki en büyük engel olduğu kaydedildi.

İTALYANLAR ISLA'NIN PEŞİNDE

Fenerbahçe'nin Şilili sağ beki Mauricio Isla ile ilgili ara transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala flaş bir iddia ortaya atıldı.

İtalyan menşeili Transfer Market Web adlı internet sitesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre 30 yaşındaki futbolcunun peşinde üç İtalyan kulübü var.

Haberde Serie A ekipleri Bologna, Chievo ve Parma'nın Sarı Lacivertli oyuncuyla ilgilendikleri ifade edildi. Isla'nın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2020 yazında sona eriyor.

TOLGAY ARSLAN İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Beşiktaş'ta forma giyen Tolgay Arslan'ın uzun zamandır adı Fenerbahçe'yle anılıyor. Fenerbahçe'nin Tolgay Arslan transferi için Beşiktaş'a Şener Özbayraklı'yı artı olarak da para teklif ettiği gündemde.

FENERBAHÇE'DE İKİ BOMBA BİRDEN

Togolu forvet Adebayor Başakşehir'de gözden düştü. Göksel Gümüşdağ'ın Fenerbahçe'ye transferine yeşil ışık yaktığı Adebayor'da mutlu son yakın.

Tek pürüz, tecrübeli forvetin kiralık yerine en az 1.5 yıllık sözleşmeyle Sarı-Lacivertliler'e imza atmak istemesi.

Kanarya ise bu transferi sezon sonuna kadar kiralama formülüyle bitirmenin peşinde.

Fenerbahçe'nin Adebayor konusunda son derece ısrarcı olması nedeniyle imzalar her an atabilir.

CASTİLLO GELMEYE HAZIR

Taraftar isyan etse de Fenerbahçe, bu sezon Benfica'da bir kez bile gol sevinci yaşayamayan Nicolas Castillo için girişimlerde bulundu.

Şilili forvet, yönetimin b planı konumunda. Portekiz ekibi, kiralama konusunda her türlü kolaylığı sağlayacağının mesajını gönderdi.

Daha çok forma şansı bulmak için ayrılmak isteyen Castillo da gelmeye hazır.

Şilili oyuncu, sabırsızlıkla Fenerbahçe'den müjdeli haberi bekliyor.

FER BEKLEME ODASINDA

Leroy Fer, Fenerbahçe'nin orta saha adaylarındandı.

Swansea kaptanını ocakta bırakmak istemese de Hollandalı ile prensipte anlaşılmıştı. Ancak Kanarya'nın Tolgay hamlesi sonrası Fer'i beklemeye aldığı öğrenildi.

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Fer'in transferinin yaz döneminde bonservissiz yapılması ihtimali ağırlık kazandı. Öte yandan Fer dün ligde Birmingham maçında 16'da sakatlanıp çıktı.