2010-2011 sezonunda Fenerbahçe Kulübü Altyapı Takımları"nda görev almak üzere Aydın bölgesinde futbolcu seçmeleri Temmuz ayı içinde Söke"de yapılmıştı. Futbolcu seçmelerine katılan 140 futbolcu adayı arasında 28 genç futbolcunun ""İzlenmeye değer futbolcu"" olarak takip edilmesi kararı verilmişti.
Şimdi bu futbolcular dönem dönem İstanbul Şile"de bulunan Fenerbahçe kampına katılarak kendilerini gösterme fırsatı bulacak. İzlenmeye değer futbolculardan ilk kafile Şile"deki kampa götürüldü. Genç futbolcu adayları Fenerbahçe Spor Kulübü"nün havasını yakından teneffüs etme fırsatı buldu.
Fenerbahçe Spor Kulübü Aydın Bölgesi Altyapı Seçme Sorumlusu Şerif Akarçeşme, “Kendilerinde aşama kaydettiğini gördüğümüz futbolcularımıza yine şanslar vereceğiz. Fenerbahçe"ye ve futbola gönül veren yüzlerce kabiliyetli çocuğumuza kendilerini gösterebilme imkanını sunmaya daha sonraki aylarda da devam edeceğiz. Ayrıca önümüzdeki dönemde Aydın merkezde yeni seçmelerin yapılacağını şimdiden müjdelemek isterim. Seçmeleri kazanamayan gençlerimizin daha çok çalışmalarını, kendilerine sunulacak bu şansı iyi değerlendirmelerini ve doğru yerlerde doğru eğitimleri veren kişi ve kurumlardan faydalanmalarını hatırlatmak isterim” dedi.