Spor Toto Süper Lig'de 2010/11 sezonunu zirvede tamamlayarak 18. şampiyonluğuna ulaşan Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Ligde kazanılan şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplara direkt olarak katılarak önemli bir gelir elde eden Fenerbahçe Kulübü, yaklaşık 110 milyon TL'yi kasasına koyacak.

Süper Lig'i geride kalan 34 haftada aldığı 26 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi ile tamamlayan Sarı-lacivertli takım, Türkiye Futbol Federasyonu'nun galibiyet (750 bin TL) ve beraberlik (375 bin TL) başına verdiği primlerden 21 milyon TL'lik gelir elde etti.

Kulüp ayrıca yayın ihalesi sonucunda şampiyonluk primi olan 15 milyon TL ile Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma payı olan 7.1 milyon Euro'yu da kasasına koyacak.

FENERİUMLAR DA DOLDU TAŞTI

Fenerbahçe'nin 18. Şampiyonluğa ulaşması ve Şampiyonlar Lig'ine direk katılacak olmasından dolayı kazanılan gelirlerin yanı sıra ise, dün Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda kutlama yapacak olmasından dolayıda Fenerium'lar doldu taştı. 
En çok Alex forması satılırken klüp ciddi miktarda para kazandı. Sadece stada gidenler değil Türkiye'nin dört bir yanındaki Feneriumlar doldu taştı. Önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'nin borsada ve forma satışlarından büyük paralar kazanacağı hiç şüphesiz bir gerçek.

Feneriumlar 2 günde 2 milyon lira para kazandı.

Fenerbahçe'de Asıl bomba ise Çarşamba günü çıkartacak olduğu thişörtlerden patlatması bekleniyor.

Thişörtün önünde ise şunlar yazıyor:

Hereye rağmen
Herkese rağmen
Şampiyon

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER PLANI

Fenerbahçe gelecek sezon transferde bombayı patlatmaya hazırlanırken. Dünyaca ünlü yıldızları alarak forma ve kombine satışlarından büyük gelir elde etmeyi hedefliyor.