Amerikalı stoper Oguchi Onyewu, kendisine talip olan takımlar arasından Fenerbahçe'ye daha yakın görünüyor. Belçika gazetesine konuşan Onyewu, Kanarya'yla ilgili hiçbir şey söylemezken, muhabirin ağzından çıkan Fenerbahçe lafı üzerine gülümsemesi, gazetenin de dikkatinden kaçmamış.

Fenerbahçe'nin talip olduğu Oguchi Onyewu, sarı lacivertlilere Johannesburg'dan "gülücük" gönderdi. Belçika'da yayın yapan Dernière Heure adlı gazeteye konuşan Onyewu, transferine ilişkin soruları yanıtladı.

Goal.com'un haberine göre; Uzun süredir formasını giydiği Standard Liège takımından tamamen kopmadığını ifade eden Amerikalı savunma oyuncusu, "Belçika'dakinden daha üst düzey bir şampiyonada ynamak istiyorum diyebiliriz. Bu, Standard'a kapıyı tamamen kapattığım anlamına gelir mi? Söylemediğim şeyleri yazmayın. Standard'daki birçok kimseyle irtibatım hâlâ sürüyor" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe" lafını duyunca...

Konfederasyon Kupası'nın oynandığı Güney Afrika'da gerçekleştirilen söyleşideki ilginç bir ayrıntıysa, söyleşiyi gerçekleştiren Belçikalı muhabir Thomas Busiau'nun gözünden kaçmamış. Busiau, Onyewu'ya, "Peki hangi takıma gideceksin? PSG mi? Fenerbahçe mi? Fiorentina mı? Palermo mı? Fulham mı? Birmingham mı?" şeklindeki sorusunu sorarken, Onyewu'nun, "Fenerbahçe" sözücü duyduğunda hafifçe gülümsediğini, bunun da kendisine, Fenerbahçe'den geldiği öne sürülen 2.3 milyon avro yıllık maaşla 3 yıllık sözleşme teklifinin doğru bir haber olduğunu düşündürttüğünü söylüyor.

Oguchi Onyewu, bu küçük gülümsemenin dışında ser verip sır vermemeye özen gösterirken, Konfederasyon Kupası'nın artık geride kaldığını, yeni sezonda hangi takımda oynayacağına önümüzdeki günlerde karar vereceğini ifade etti.