'Ocak çıkarması'nda Tuncay Şanlı, Jovanovic ve Hamit Altıntop'un da Kanarya olması için para muslukları ağzına kadar açıldı.

Ara transfer döneminde "nokta atışlar" yapmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi, teknik heyetle oluşturduğu plan dahilinde girişimlerini sürdürüyor. Operasyonun merkezindeki isim Roberto Carlos. En son San Lorenzo"dan teklif alan ve “Arjantin"de oynama fikri beni baştan çıkartıyor” diyen Sambacı"nın gitmesi halinde sola bir yabancı alınacak. Ancak Milan"ın da Santos"a kanca atması, hesapları karıştırıyor. Yıldırım"ın aklındaki büyük plan ise şu: Tuncay Şanlı... Stoke City"de aradığını bulamayan milli futbolcuyu çok isteyen Aziz Başkan, transferi bitirmesi durumunda hem soldaki krizi çözecek hem de forvete yabancı takviye için imkân yaratacak.

Aykut Kocaman bizzat izledi
Hücum hattını güçlendirmek isteyen yönetim, Sırbistan Milli Takımı"nda da forma giyen Standart Liege"li Jovanovic"i takibe aldı. Sezon başında da gündeme gelen Jovanovic"i, Aykut Kocaman"ın 5-0 kazandıkları Romanya veya 2-1 kaybettikleri Litvanya maçlarından birinde izlediği öğrenildi. Fenerbahçe, Güney Afrika vizesi alan Sırbistan"ın yıldızını, şampiyona öncesi kadrosuna katmayı hedefliyor.

Deivid de Zico"nun listesinde
Bu arada Galatasaray"ın da istediği Hamit Altıntop konusunda da çalışmalar sürüyor. Carlos"un yanı sıra Zico"nun Olympiakos"a istediği Deivid"in de gönderilmesine sıcak bakan idareciler, sürekli kadroda olmadığı için Bayern Münih"te mutsuz olan Hamit için bastırıyor. Sarı-Lacivertliler; sezon sonu boşa çıkacak olan Hamit için beklemeyip Ocak"ta makul bir bedel ödemeye razı./fanatik