Lig TV'nin haberine göre, Sarı - lacivertli kulübün Trabzonspor ile birlikte hem Burak Yılmaz'a hem de Selçuk İnan'a talip olmasının ardından iki futbolcunun fiyatının çok yükselmesi Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i harekete geçirdi.

Şener'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı arayarak Selçuk'u Teknik Direktörleri Ersun Yanal'ın çok istediğini belirttiği ve bu transferden çekilmeleri için Sarı - lacivertli kulübe ricada bulunduğu ileri sürüldü.

Bunun üzerine ise Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Sadri Şener'in bu teklifini kabul ettiği, bu jeste karşılık Trabzonspor'un da Burak Yılmaz transferinden vazgeçtiği iddia edildi. Vestel Manisaspor'un Burak için 2 milyon Euro talep ettiği, Fenerbahçe'nin bu fiyatı 1.5 milyona çekmeye çalıştığı belirlendi. Aradaki farkın giderilmesi ve bu gelişmeler sonrasında Burak Yılmaz'ın önümüzdeki günlerde Sarı - lacivertli takıma imza atacağı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Selçuk'un transferinden çekilmesiyle de Bordo - mavili ekibin Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Selçuk'un da Trabzonspor'a imza atmasının an meselesi olduğu söylendi.
Cihan