''Fenerbahçe olarak tek vücut olduğumuzu gösterdik.'' diyen Vefa Küçük, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Camia olarak genel kuruldan önce birlik ve beraberliği sağladığımızı düşünüyorum. Genel kurulda bu durum pekişti.  Yek vücut olduğumuzu, çatlak tek bir sesin bile kulübümüzde olmadığını vurgulamamız istenmişti. Ben de bu duygularla belli konuşmalar yaptım. Yönetim kurulunun eksik gördüğüm tarafları vardı; bunları ifade ettim. Sonunda birlik beraberlik içerisinde olduğumuzu vurguladık: Bu konuda başkanımıza da mesaj gönderdik." dedi.  
        
YÖNETİM 2015'E KADAR DEVAM ETMELİ
        
Vefa Küçük, "10 şiddetindeki deprem" sözüne de açıklık getirdi ve "Başkanı, iki asbaşkanı, iki görevlisi tutuklanan ve üzerinde haksız bir şike iddiası bulunan bir camia tabii ki zarar görmüştür.'' diyerek şunları söyledi: ''10 şiddetinde bir deprem yaşadı' sözünü bu nedenle söyledim. Kulübümüz hasar gördü. Bu nedenle 2012 Mayıs'ındaki olağan genel kuruldan sonra da devam etmelisiniz. 2015'e kadar sizin döneminizde ortaya çıkan hasarları gidermeniz gerekiyor. 3 sene 8 ay daha devam etmeliler. Mayıs'taki kongrede de üyelerimizin yönetime olan güvenlerini tazeleyeceklerini düşünüyorum."
 
MEHMET ALİ AYDINLAR İYİ BİR FENERBAHÇELİDİR
        
Federasyon başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a gösterilen tepkiyi de haksız bulduğunu ifade eden Küçük, "Mehmet Ali Aydınlar, iyi bir Fenerbahçelidir. Geçmişte önemli hizmetleri oldu. Federasyon'un aldığı kararın sadece Aydınlar'a bağlı olmadığını düşünüyorum. Dolayısıyla Aydınlar'a tepki gösterilmesini doğru bulmuyorum." diye konuştu.
    
Son olarak futbol takımına değinen Vefa Küçük, ''Zor ortamda kenetlenmiş bir futbol takımı ve kenetlenmiş bir teknik heyetimiz var. Bu zor şartlarda futbol takımımız harikalar yaratıyor. Onlarla gurur duyuyoruz." dedi. 
 
KALKAVAN: FENERBAHÇE ASLA BAŞKANSIZ, YÖNETİMSİZ KALMAZ
    
Fenerbahçe'nin bir diğer önemli ismi Şadan Kalkavan ise, "Yönetim görevini başarıyla sürdürebiliyorsa, 2015'e kadar devam etmelerinden ben de yanayım.  Çalışmak istemiyorlarsa Fenerbahçe hiçbir zaman yönetimsiz ve başkansız kalmaz. Kesinlikle sahip çıkılacaktır." dedi.
   
Başkanvekili Nihat Özdemir'in Mehmet Ali Aydınlar'ı eleştirmesine de değinen Vefa Küçük, "Nihat Özdemir, Aydınlar'ın yerine Federasyon başkanı olsaydı; acaba nasıl karar verirdi. Ben Mehmet Ali Aydınlar'ın yerine başkan olsaydım. Aynı karara imza atardım. Yapacak bir ye yok. Ben de olsam aynı kararlara imza atardım. Şenes Erzik'le de ilgili aynı şey geçerli. Kendimizi Erzik'in yerine koyarak düşünelim. Kurallar neyi gerektiriyorsa onu yapmalıyız. Bunun dışında hiçbir şey yapamayız." şeklinde konuştu.