Fenerbahçe Kulübü, kuruluşunun 100. yılında mücadele ettiği branşlarda toplam 224 kupa kazandı. Fenerbahçe ortaya koyduğu bu tabloyla, dünyada eşine rastlanamayacak bir başarıya imza attı.

Fenerbahçe Futbol Takımı, Süper Lig Şampiyonluğu ve Süper Kupa Şampiyonluğu'nu elde ederken, Futbolda altyapı takımları da dahil, 11 ayrı organizasyonda başarılı oldu.

Basketbolda bayanlarda Türkiye Şampiyonluğu'nun yanı sıra Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Kupası'nı, erkeklerde ise Lig Şampiyonluğu ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Fenerbahçe Spor Kulübü, Basketbolda alt kategorilerdeki yaş grupları dahil 17 kupa aldı.

Voleybolda bayanlar ve erkeklerde Türkiye 2.'si olan Fenerbahçe Spor Kulübü, altyapısında 12 kupayı alırken, masa tenisinde ikisi şampiyonluk olmak üzere 4 kupaya uzandı

Atletizmde, Türkiye Atmalar Şampiyonası'nda bayan ve erkeklerde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe, atletizmde toplam 5 kupa aldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Boks Şubesi ise 8 kupanın adresi olurken, Fenerbahçe Yüzme Şubesi 29 kupa kazandı.

Kürek Şubesi ise Aralık ayının ilk yarısına kadar 11 kupayı Fenerbahçe Spor Kulübü'ne kazandırdı.

100. Yılını kutlayan Fenerbahçe Spor Kulübü, tüm branş ve kategorilerde, '100.Yıl'da100 Kupa' hedefini 2 kat aşarak, kupa sayısını 224'e ulaştırdı.