Can Bartu Tesisleri'nde sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde salonda ve sahada olmak üzere iki bölüm halinde gerçekleştirilen antrenman 2,5 saat sürdü.

Sarı-lacivertli takım antrenmana salonda gerçekleştirdiği ısınma, ağırlık, kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları ile başladı. Daha sonra sahaya geçen oyuncular, burada çabukluk ve 5'e 2 pas çalışmasının ardından 2'ye 2 hücum ve defans organizasyonları çalıştı. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamladı.

Sakatlıkları ve rahatsızlıkları süren Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı, Cristian Baroni ve Ertuğrul Taşkıran antrenmana çıkmazken, bu futbolcular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Daniel Güiza, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde salonda çalışırken, pas çalışmasının ardından takımdan ayrılan Selçuk Şahin de çalışmalarını salonda tamamladı.

Milli takımlardan dönen Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Kazım Kazım ve Andre Santos rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Milli takımlarında bulunan Diego Lugano, Issiar Dia, Mamadou Niang ve Miroslav Stoch ise antrenmanda yer almadı. Bu oyuncuların, yarın takıma katılacakları bildirildi.

Sarı-lacivertli takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

A.A.