Saçma sapan bir sarı görüp Trabzon deplasmanı öncesi cezalı duruma düşen Sambacı, maç sonrasında “Artık ayrılıyorum” dedi. Carlos, Santos"u da Corinthians"a götürebilir.

F.BAHÇE"DE kalacak mı gidecek mi konusunda papatya falı açılan Roberto Carlos, Corintihans"a imzayı çaktı. Menajerinin Sambacı adına yine sarı-lacivertlilerden aldığı 4 milyon Euro karşılığında resmi sözleşmeyi imzaladığı öğrenilirken, sezon sonuna kadar F.Bahçe ile kontratı bulunan Carlos"un normal şartlarda böyle bir sözleşmeye imza atması mümkün değil.. Bu yüzden sarı-lacivertli yönetimin bu transferden bilgisi olduğu düşünülüyor.

3-2 kazanılan A.Gücü maçı sonrası Lig TV"nin F.Bahçe muhabirine “F.Bahçe"den ayrılıyorum. F.Bahçe ile işim bitmiştir. Sheriff Tiraspol maçından sonra gideceğim. Cumartesi ya da pazar günü Brezilya"da olurum” diyen Roberto Carlos, en yetkili ağız olarak gerekli açıklamayı yaptı.

SAMBACI"NIN bu açıklaması üzerine F.Bahçe yönetimi de harekete geçti. Brezilyalı"yla toplantı yapma kararı alan başkan Aziz Yıldırım, Carlos"la bugün bir araya gelecek.

SANTOS"A "DÖN" DEDİLER

ROBERTO Carlos"un A.Gücü karşısında gördüğü sarı kart da zihinlerde soru işaretleri bıraktı. Sınırda olduğunu bile bile hakeme itiraz edip Trabzon maçında cezalı duruma düşen tecrübeli futbolcunun bu tavrı camia içinde tartışma konusu olurken, “Herhalde Carlos tatile erken gitmek istiyor” söylentileri dün kulaktan kulağa dolaştı...

FAKAT Corinthians"la F.Bahçe arasında R.Carlos"tan daha önemli bir gelişme yaşanabilir.. Sezon başında 7 milyon Euro"ya aynı kulüpten satın alınan Santos"un gittikçe gerileyen futbolu ve sürekli isminin alemlerle anılması, sarı-lacivertli yönetimin Brezilyalı oyuncuyu geri yollama isteğini de doğurdu. Birkaç gün önce Santos"un bonservis bedelinin bir kısmının F.Bahçe tarafından Corinthians"a ödenmediği gündeme bomba gibi düşerken, Brezilya kulübünün eski oyuncusuna "Santos istiyorsan geri dön" dediği ortaya çıktı. - vatan