AYDINPOST HABER SERVİSİ-Demirci'nin el ve ayakları ile yüzünde yanıklar oluştu. Yangın sırasında anne Pınar Demirli'nin annesinin evinde olduğu öğrenildi.

İstiklal Mahallesi 1076 Sokak numara 2'deki tek katlı evde dün saat 23.30 sıralarında kömür sobasından sıçrayan kıvılcımlar yangına neden oldu. Odayı saran alevleri fark eden Taner Demirci, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bu sırada uykuda olan çocukları, 4 yaşındaki Kazım Can, 5 yaşındaki Pelin Buse ve 7 yaşındaki Melisa Fatma Demirci'yi uyandıran baba Taner Demirci, alevlerin arasında kalan evlatlarını tek tek kucaklayıp evden çıkarttı. Canını hiçe sayıp çocuklarını kurtaran baba Demirci'nin el ve ayaklarıyla yüzünde yanıklar oluştu. İtfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını güçlükle söndürdü. Yangında, Demirli ailesinin kiracısı olduğu ev kullanılamaz hale geldi.

Yakındaki bir başka evde oturan annesi 65 yaşındaki Fatma Ayyıldız'ın ziyaretine giden 26 yaşındaki Pınar Demirci, evlerinde yangın çıktığını öğrenince koşarak geldi. Gözyaşlarına boğulan genç kadın, eşi ve çocuklarının hayatta olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı.

Günlük işlerde çalışan baba Taner Demirci, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Demirci çiftinin üç çocuğu da sağlık kontrolü için ambulansla Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.(Cem ULUCAN)

0601aydin02.jpg

0601aydin02-(1).jpg

0601aydin02-(3).jpg

0601aydin02-(2).jpg