Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez yer Samsun, cinayetin nedeni kredi kartı borcu ama katil zanlısı yine bir erkekti. Olay önceki akşam İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi.
 
İKİ AY ÖNCE İŞE GİRMİŞTİ
 
Uzun süredir işsiz olan Cem Şen, iki ay önce özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başladı. Ev hanımı olan 9 yıllık eşi 34 yaşındaki Feride Şen'le fazla harcama yaptığı konusunda sık sık tartışan Cem Şen önceki akşam yemek masasında yine eşiyle tartışmaya başladı. Eşinin fazla harcama yaptığını öne süren Cem Şen, "Senin müsrifliğin beni batırdı" diyerek kredi kartı borcu yüzünden tartıştığı eşine ekmek bıçağıyla saldırdı. Genç kadın sol göğsü ve sol bacağına isabet eden 12 bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Ağır yaralanan Feride Şen komşuları tarafından çağırılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen öldü. Şüpheli koca ise polis tarafından gözaltına alındı.
 
"ÖLDÜRMEK İSTEMEMİŞTİM"
 
Cem Şen polise verdiği ifadede kredi kartı borcu yüzünden eşiyle sık sık tartıştıklarını belirterek "Fazla alış-veriş yaptığı için kredi kartı borcu fazla geliyordu. Bu yüzden sürekli olarak aramızda tartışma çıkıyordu. Bu tartışmalar nedeniyle eşimle aram açıktı. Zaten uzun süre işsiz kalmıştım. Bu işe yeni başlamıştım. Olay akşamı yine yemek masasında borç yüzünden tartıştık. 'Senin müsrifliğin beni batırdı' dedim. Bana hakaret etmeye başladı. Çok ağır hakaretlerdi. Ben de kendimi kaybettim. Mutfaktan aldığım bıçağı rastgele salladım.
 
Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Öldüğüne inanamıyorum. Çok pişmanım" dedi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Şen tutuklandı.
 
KIZLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE...
 
Çiftin 8 yaşında Mine isminde bir kızları olduğu, olay sırasında küçük kızın kendi odasında olduğu öğrenildi. Annesinin gözleri önünde öldürülmesinin ardından şoka giren küçük kızın babaannesi ve dedesine teslim edildiği öğrenildi.
 
'PİŞMANIM' DEDİ AMA...
 
İşlediği cinayeti gözyaşları içersinde itiraf eden Cem Şen, eşini öldürmek istemediğini söyleyerek "Bir anda kontrolümü kaybettim. Çok pişmanım. Bu işe yeni girdiğim için gergindim" dedi... (sabah)