Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Galatasaray"da listenin ilk sırasında Moussa Dembele"nin bulunduğu öğrenildi.
Teknik Direktör Frank Rijkaard"ın, Hollanda"nın AZ Alkmaar takımında top koşturan Dembele"nin de mutlaka alınmasını istediği belirlendi. Rijkaard"ın, bir oyuncu konusunda sarı-kırmızılı yönetime ilk kez bu kadar yoğun baskı yaptığı ifade edilirken, Belçikalı yıldız için 5-6 milyon euro bonservis bedelinin gözden çıkarıldığı kaydedildi.
AZ Alkmaar"ın sözleşmesi 2011"de bitecek olması nedeniyle Dembele"yi cazip bir bedel karşılığında satmaya sıcak baktığı ve bu durumun Galatasaray"a pazarlıkta ciddi bir avantaj sağladığı vurgulandı.
Kanat oyuncularının ataklara katılmasını isteyen teknik patron Rijkaard"ın bu artı özelliği ve iki kulvarda da oynayabilmesi nedeniyle Dembele"yi transfer listesinin bir numarasına yazdığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, AZ Alkmaar"da 4 sezonda 146 maça çıkarak tam 32 gol atan başarılı futbolcu için Hollanda ekibiyle kısa süre içinde pazarlıklara başlaması bekleniyor.

Taner Yalçın listeye girdi
ETL-DOM Turnuvası"nda Köln"ün, Fenerbahçe"yi 5-2 yendiği maçta mükemmel bir performans ortaya koyan ve iki gol atan Taner Yalçın"a, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin hayran kaldı. Alman Ümit Milli Takımı"nda da oynayan 20 yaşındaki Taner için Sezgin"in girişimlere başladığı bildirildi.

Milliyet