Son 2 yıl içinde açtığı 94 mağazası ile şu anda Türkiye’nin üçüncü yaygın mağaza ağına sahip firması durumuna gelen Favori, bilhassa Adana, Kahramanmaraş, Adıyaman, Bingöl, Gaziantep bayilerinin açılışından Elbistan, Muş ve Silifke içinde sözleşme imzalanmasından sonra yoğun bir 22 ayar takı talebiyle karşılaştı. Bu talebi değerlendiren müşteri isteklerini tam olarak karşılamayı prensip edinmiş Favori yönetimi 22 ayar üretimine de girmeye karar verdi.
 
Favori’nin şu anda 209 mağaza için franchise sözleşmesi bulunuyor. “Franchise” için yurt içinden yüksek talep alan Favori, hızla açtığı yeni mağazalar ile Türkiye’nin dört bir yanına yayılmaya devam ediyor. Mevcut 94 mağaza sayısını 2011 sonuna kadar 150 mağazaya çıkartmayı planlayan Favori, neredeyse her hafta bir veya 2 yeni mağaza açıyor. Favori Kuyumculuk, “2015 sonuna kadar 300 mağazaya ulaşma hedefiyle”, sektöründe en yaygın mağaza ağına sahip marka olmayı planlıyor.
 
Her yaşa ve zevke hitap edecek tasarımlar üreten markanın çok zengin bir ürün yelpazesi bulunuyor. Favori mağazalarında bir ailenin tüm fertlerinin istek ve ihtiyaçlarına uygun her türlü A dan Z ye bir ürün çeşitliliği sunuyor. Ana marka şemsiyesi altında; Favori Goldy, Favori Lovely, Favori Alyans, Favori Antique, Favori Boutique ve Favori Pırlanta gibi her biri ayrı koleksiyonlarla farklı yaşlara ve zevklere hitap eden alt markalar sunuluyor. Ürün grupları arasında büyük ilgi gören taşlı takımların yanı sıra özel olarak oluşturulan konsept koleksiyonlar, taşsız takımlar, incili ve mineli takılar, bileklikler, kolye uçları, yüzükler, küpeler, bilezikler, genç, çocuk ve erkek takıları, pırlantalı takılar gibi birçok çeşit bulunuyor. Sektöründe pek çok yeniliğin öncüsü olan Favori ürünlerine ömür boyu ayar, TSE ve kalite garantisi veriyor. Favori, mağazalarından satın alınan tüm Favori takılarına teknik arıza çıkarsa ücretsiz olarak tamir hizmeti de sunuyor.
 
Türkiye’nin dört bir yanındaki Favori mağazalarından ulaşılabilen Favori’nin seçkin ürünleri uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. Koleksiyonları görmek için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz: www.favori.com.tr