Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek Galatasaray'da hazırlıklar bu akşam yapılan antrenmanla devam etti. Antrenman öncesi Fatih Terim'in doğum günü kutlanırken, Sarı Kırmızılı ekip günü çift idmanla tamamladı.

Antrenmanı takip eden basın mesupları Fatih Terim'in doğum gününü kutlarken, deneyimli hoca idman sonrası açıklamalarda bulundu. Forvet transferi hakkında da konuşan Terim, "3 aydır aşağı yukarı, benim ekibim, scout ekibi, 3000-400 oyuncuyu eledik. En az 40'a yakın oyuncuyla temasımız oldu, 12-13 tane de atak oyuncusuyla görüştük. Biz de çok istedik Allah'ım şu olsa diye." dedi.

Terim'in açıklamaları şu şekilde:

Güzel bir sürpriz oldu. Pek öyle doğum günlerini kutlayan biri değilim. Bizim dileklerimiz belli. '22' diyebiliriz. 'İnşallah gruptan çıkarız' deriz. 'Galatasaray' deriz. Hatırlanmak güzel bir şeydir.

"Modeste Florya'ya gelmiş, herhalde bizim haberimiz yok. Bu gelse nasıl olur, şu kadara anlaştılar, anket düzenleyen var, uçaktan indi, buraya bindi. Galatasaray taraftarlarının beklentileriyle oynamayın dedik. Herkes elinden geleni yapma gayreti içinde oldu."

"Şampiyonlar Ligi'nin parçasını mevcut oyuncularla beraber söylemeye çalışacağız. Olur mu, olur. Yaptık. Hakkıyla şampiyon olmuş bir takımdan bahsediyoruz."

"Belhanda, defalarca uyarmamıza rağmen Trabzonspor maçında o hatayı yaptı. Biz kendi içimizde gereğini yaparız."

"Son hafta Gomis satıldığında biz de ümitlendik. Öyle olmasa Abdurrahim Albayrak da söylemez, ben de belki 2. oyuncuyu da forvete kullanırız demem. Son dakikaya kadar evet dediğiniz, bazen olmuyor, kulübü fazla istiyor. "

"Hakkıyla Şampiyonlar Ligi'ne girmiş bir takımdan bahsediyoruz. Nispeten kolay bir grup çekmiş bir takım. 1 mevki ile Galatasaray bitmez, Galatasaray 11 kişi ise eksik değildir."

"Yabancı sınırı işinden sıkıldım, hakikaten sıkıldım. Bu işin çıkmasında, uygulanmasında ben varım. Emeği geçenlerden biriyim. Çok da enteresan, beraber çalıştığımız yönetici arkadaşlarla o gün çok nettik. Bugün ne oldu da buna dönüldü?"