Fatih Ürek, öyle bir oyunun içine giriyor ki şeytana pabucunu ters giydiren adamlarla karşılaşıyor!

Yapımcılığını Mia Film/Banu Akdeniz"in üstlendiği 'Şeytanın Pabucu' filminin çekimleri 10 Eylül'de başlayacak.

Anadoluhisarı ve Kurtköy'de çekilecek olan ve daha önce ilk kez televizyongazetesi'nin duyurduğu filmde Fatih Ürek, Aysun Kayacı, Barış Falay, Yılmaz Gruda, Nevin Efe ve Sabriye Sürel rol alıyor.

Müziklerini, Masumiyet, Kabuslar Evi, Sis ve Gece, Baba Evi gibi yapımların da müziklerini hazırlayan Bora Ebeoğlu ve Cengiz Onural ikilisi yapmakta.



Sanat Yönetmenliğini Takva filmi ile 2006 yılında 'En İyi Sanat Yönetmeni' dalında Altın Portakal alan Erol Taştan'ın yaptığı film için Kurtköy'de büyük bir plato kuruluyor. Kullanılmayan bir fabrika set haline getirilerek çekimler için hazırlanıyor.

Televizyongazetesi'nde yer alan habere göre korku filmi olan Musallat'tan sonra Mia Film'in çekeceği Şeytanın Pabucu, bir komedi filmi olacak. Filmde Fatih Ürek'in canlandıracağı Burhan karakterinin başından geçen trajikomik olaylar anlatılmakta.

İlerleyen yaşına rağmen ablası Nebahat ile birlikte yaşayan ve parasını kumara, altılı ganyana yatıran bir adamın, mafyaya kumar masasında borçlanmasıyla girdiği çıkmazdan sonra Hacca gitmesi konu alınıyor. Hac'da ablasını şeytan taşlarken kaybeden Burhan'ın aklına şeytanca bir fikir gelir ve ablasının kılığına girerek hem peşindeki mafyadan kurtulacak hem ablasının emekli maaşını alacak hem de platonik aşkı, komşu kızı Aysel'le (Aysun Kayacı) yakınlaşabilecektir. Ancak Burhan'ın bu kurnazlıkları kendisine yarar sağlamak yerine başına binbir türlü bela açacaktır.

Senaryosunu Turgut Yasalar, Hilal Bakkaloğlu ve Aslı Doğan'ın yazdığı film, Aralık ayında vizyonda olacak.