MHP lideri Devlet Bahçeli'yi açık mektupla tehdit eden "Farklı Ülkücülük" internet sitesi, istifa için verdiği sürenin dolmasına saatler kala yeni bir mesaj yayınladı. Site bu kez mesajında, kimler hakkında ellerinde kasetler olduğunu da açıkladı.
 
(CNN TÜRK) -- "Farklı Ülkücülük" adlı siteden yayın yapan kişiler daha önce Bahçeli'ye istifa etmesi için 18 Mayıs saat 10.00'a kadar süre tanımışlardı. 
 
Ama sürenin dolmasına saatler kala yeni bir bildiri yayınladılar ve bu kez hangi isimlerin kasetlerini yayınlayacaklarını açıkladılar. 
 
İnternet sitesinin iddiasına göre, MHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Bölükbaşı, Mehmet Ekici, Osman Çakır, Ümit Şafak ile MHP Genel Sekreteri Mustafa Cihan Paçacı ve MHP Başkanlık Divanı Üyesi Mehmet Taytak hakkında ellerinde olan görüntüleri yayınlayacakları tehdidinde bulundular. 
 
"Farklı Ülkücülük" sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
 
"Bu ismi geçenler, eğer kendi iradeleri ile hem partimizden, hem milletvekilliği adaylığından istifa ederlerse onlarla ilgili görüntüleri yayınlamamaya söz veriyoruz. Ama istifa etmemeleri durumunda, herbiri ile ilgili görüntüleri, sırasıyla yayınlayacağımızı kendilerine ve kamuoyuna duyururuz."
 
Sitede yeralan ifade ve tehditler şöyle:
 
 
PİSLİK 5 " MEHMET EKİCİ BAHÇELİ'NİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI (KEÇİÖREN'DE ÖĞRETMEN TUTKUSU) "
 
PİSLİK 6 " OSMAN ÇAKIR BAHÇELİ'NİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI (YENİMAHALLE'DE SEKRETERİ İLE YAŞANAN ZAHMETLİ FANTEZİLER) "
 
PİSLİK 7 " MUSTAFA CİHAN PAÇACI BAHÇELİ'NİN GENEL SEKRETERİ (ORAN VE KÖROĞLU'NDA EVLİ VE ÇOCUKLU SEKRETERLERLE ÇOK ÖZEL İLİŞKİLER) "
 
PİSLİK 8 "MEHMET TAYTAK BAHÇELİ'NİN BAŞKANLIK DİVANI ÜYESİ (SİARM'DA PARTİ STRATEJİSİ GÖRÜŞMELERİ VE KADINLARLA ÇOK RENKLİ DAKİKALAR) "
 
PİSLİK 9 " ÜMİT ŞAFAK BAHÇELİ'NİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI (SİARM'DA PARTİ STRATEJİSİ GÖRÜŞMELERİ VE KADINLARLA ÇOK RENKLİ DAKİKALAR) VE BOMBA FİNAL "
 
PİSLİK 10 " AHMET DENİZ BÖLÜKBAŞI BAHÇELİ'NİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ( – YILDIZI PARLAYAN BAYAN DANIŞMANA VE BAHÇELİ'YE HAKARETLER - A TAKIMI İLE BİRLİKTE OLDUĞU ORTAMDA MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE ÇOK AĞIR HAKARETLER VE KÜFÜRLER - ESKİ BİR BAKAN EŞİ İLE ÇOK ÖZEL FANTEZİLER)