Nazilli Rıdvan Dilmen Spor Tesislerinde oynanan maçta Nazilli Belediyespor, Burdur Özel İdare"yi 15 sayılık farkla 34-19 yendi. Hentbol takımının aldığı bu güzel sonuç, aynı gün oynanan TFF 3. Lig 2. Gurupta Nazilli Belediyespor ile Amatörde Yıldızgücüspor"un deplasmanda aldıkları yenilgilere karşı moral oldu. Nazilli Belediyespor"da Aşkın Andağ 8 ve Abdullah Kartal 7 sayı atarak takımı sırtlayan ikili oldu. Kaleci Ali Rıza Günay kurtardığı bir çok net pozisyon ile takımını ateşleyen isim oldu.

Erkekler 1. Lig C Grubunda mücadele eden takımlarının ligde iddialı olduğunu ifade eden Takım Antrenörü Lokman Akaya, “Kadrosu; küçüklerde Türkiye 3."sü, okullarda Türkiye 4."sü olan ve Türkiye Şampiyonası Finallerine ulaşan sporculardan kurulu kadronun tamamen yerli sporcularla, genç ve dinamik yapıdayız. Nazilli Belediyespor olarak amacımız Hentbol"da üst düzeyde oynayabildiğimizi göstermektir. Takımımızın yaş ortalaması 18 olmasının nedeni ise geleceğe yönelik yatırımdır. Oyuncularımızın tamamı Nazilli"deki okullarda ve Kulüplerde yetişen sporculardan oluşuyor. Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık"ın desteği ile kurduğumuz takımımızla bu yılki hedefimiz Lig"de kalıcı olmak. Tecrübe kazanıp önümüzdeki yıllarda Süper Lige çıkmaktır. Yardımcı Antrenör Mustafa Sucu hocamız ile çocuklarımızın başarıları için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

FARKLI GALİBİYET SEVİNCİ

Pazar günü oynana maçta alınan farklı galibiyetin takım içerisinde ve Nazilli"de büyük sevinç yaşattığını ifade eden Akkaya “Takımımız önceki gün çok önemli bir karşılaşmada aldığı mükemmel sonuçla kalitesini ve gücünü gösterdi. Maç öncesinde yapmış olduğumuz kondisyon, teknik ve taktik çalışmalarda iyi bir etüt ile maça çok iyi hazırlandık. Arkadaşlarımız gün geçtikçe birbirini tanımaya ve takım disiplinini yaşamaya başladı. Bu sonuçta oyunumuza yansıdığı için güzel bir skorla galibiyeti aldık. Hedefimiz, üst sıralarda iyi bir yer elde etmektir” diye konuştu./iha