İngiltere’de yaşanan korkunç olayda bir adam, fantezi oyununda aksilik çıkınca asılarak öldü.
Ormanda buluştuğu Alex Sturley ve Marie Laurent adlı kadınları, ‘fantezi olsun diye’ kendisini asıyormuş gibi yapmasına yardım etmeye ikna eden Colin Birch’ün (44) cesedi bulundu.
Gökdelenlerde cam silen adamlarınkine benzer bir emniyet sistemi olduğunu iddia eden Birch’ün boynuna ip geçtikten sonra fenalaştığını gören Sturley hemen kendilerini bekleyen eskort ajansının şoförüne haber verdi.
Şoför ile birlikte Birch’ü kurtarmaya çalıştılar ancak talihsiz adam boğularak ölmüştü. Olay yerine gelen polis, evli ve iki çocuk babası adamın kendisini astığına dair bir kanıt bulamadıklarını, fantezi oyunun kötü gitmesi yüzünden Birch’ün öldüğünü açıkladı.
Birch’ün kadınlarla buluşmadan önce de bir iş başvurusunun reddedildiği bildirildi. 44 yaşındaki adamın, kadınlardan kendisine ‘loser’ (kaybeden) demelerini ve aşağılamalarını istediği belirtildi.
 
SADO-MAZOŞİST SEKS MERAKI ÖLÜM GETİRDİ
Avustralyalı INXS grubunun solisti Michael Hutchence otel odasında bir seks oyunu sırasında kendini kemeriyle asılı bitr şekilde kalarak ölü bulunmuştu.
İngiltere'nin en köklü basın kuruluşu BBC'nin milyoner sunucularından Kristian Digby, tek başına denediği 'seks oyunu' yüzünden hayatını kaybetmişti.
İngiliz RPM Motorsport’un sahibi Robin Mortimer, Belçika’da sado-mazoşist seks merakının kurbanı olmuştu.
GAZETEPORT