Fanta Gençlik Festivali"nin Kuşadası ayağı Kipa Alış Merkezi"nin Otoparkı"nda gerçekleştirildi. Beyaz, Emre Aydın ve Sertab Erener"in katıldığı Fanta Gençlik Festivali yoğun ilgi görürken, izdiham nedeniyle yaşanan organizasyon bozuklukları büyük tepki gördü.
Fanta Gençlik Festivali 7 yıldır her yaz olduğu gibi bir kez daha Türkiye gençliğini coşturuyor. Toplam 18 şehre konuk olacak festivalin Kuşadası ayağı Yavansu Mahallesi"ndeki Kipa Alış Veriş Merkezi"nin Otoparkı"nda gerçekleşti. Sertab Erener ve Emre Aydın"ın konserleriyle şarkılar söylerken, Beyaz da programıyla hayranlarına eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir gece yaşattı.
Bu arada, Kuşadası- Söke yolu üzerindeki Kipa Alış Veriş Merkezi"nin otoparkında gerçekleşen etkinlikte zaman zaman davetlilerin büyük tepkilerine yol açan organizasyon bozuklukları yaşandı. Karayolunun kenarında olması nedeniyle yeterli güvenlik önlemleri alınması ve karayolunun trafiğe kapanması nedeniyle polis ve jandarma müdahale etmek zorunda kaldı. Polis ve jandarmanın müdahalesiyle muhtemel tehlikelere karşı önlemler alınırken, izdiham nedeniyle basın mensuplarının büyük bir bölümü de konser alanına giremedi.