Söke Şehiriçi Minibüsleri Kooperatifi"nin 12 Ekim Pazartesi günü araçların bir günlük çalışma hasılatları ile şoförlerin bir günlük yevmiyelerini bağışladığı fakülteye katkı kampanyasında toplam 6 Bin 394 TL, 30 Euro ve 10 Dolar toplandı.

50 aracın bulunduğu Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi tarafından fakülteye destek kampanyasına İlçe protokolü de destek vererek, şehiriçi minibüsü ile şehir turu atmışlardı. İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er, Söke Şoförler Odası Başkanı Refik Karataş"ın aralarında bulunduğu protokol üyeleri şehiriçi minibüslerinin kampanyasına 240 TL"lik katkı sağladı. Şehiriçi minibüslerinin bir günlük kazancı olan 6 bin 154 TL"ye protokolün 240 TL"lik katkısı eklenince toplanan para 6 Bin 394 TL olarak gerçekleşti. Kampanyaya döviz olarak katkı sağlayanlarda oldu, kampanya da Şehiriçi minibüsleri 30 Euro ve 10 Dolar da topladı.

Söke"nin gündemindeki öncelikli konular arasında bulunan fakülte binası inşaatı için düzenledikleri kampanyaya destekte bulunan tüm Söke Halkı"na teşekkür eden Söke Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Mustafa Özkaya, hedeflenen rakama ulaştıklarını söyledi. 30 Bin TL taahhütlerinin 25 Bin TL"sini daha önce fakülteye bağışladıklarını belirten Kooperatif Başkanı Mustafa Özkaya; “Taahhüt ettiğimiz meblağdan 5 Bin TL kalmıştı. Kampanya ile bu rakamın üzerine çıktık. Düzenlediğimiz kampanyanın başka kampanyalara da örnek olmasını arzu ediyoruz” dedi.