Polis, kazanın oluş şekli hakkında ipucu bulamazken, onlarca aracın geçtiği yolda bir görgü tanığı olmaması kafalarda soru işareti yarattı

Web tasarımcısı Metin Sevil (29) önceki gün Bağcılar"da motosikletiyle seyir halindeyken geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi. Kaskı parçalanan Sevil"i ağır bir aracın ezdiğini belirten ailesi, aracın kayıplara karıştığını belirterek, görgü tanıklarından yardım istedi.
Bağcılar"da önceki gün 16.30 sıralarında çalıştığı iş yerinden motosikletiyle evine dönen genç tasarımcı Sevil, TEM bağlantı yolu İSTOÇ mevkiinde kaza yaptı. Motosikleti ve kaskı parçalanan Sevil, olay yerinde yaşamını yitirirken, polis ekipleri kazanın oluş şekli ile ilgili herhangi bir ipucuna ulaşamadı.

Ailesi tepkili
Güpegündüz yaşanan kazaya ilişkin herhangi bir görgü tanığının bulunamamasına tepki gösteren Sevil ailesi, tasarımcıyı Üsküdar"daki Doğancılar Camii"nden son yolculuğuna uğurladı.
Cenazede kazayla ilgili bilgi veren ağabeyi İbrahim Sevil, “Kaza 16.30 sıralarında olmuş ancak bizim 2 saat sonra haberimiz oldu. Kardeşimin kaskı parçalanmış. Çarpma sonucu kaskı parçalanamaz. Büyük bir ihtimalle ağır bir vasıta seyir halindeyken kardeşime çarpmış ve tekerlekleri kaskın üzerinden geçmiş. Ancak kazada hiçbir görgü tanığı yok. Kazayı mutlaka birileri görmüş olmalı” diye konuştu.
Nişanlısıyla iki ay içinde evlenmeyi planladığı öğrenilen Sevil"in gözü yaşlı yakınları da görgü tanıklarından yardım istedi.

Milliyet