Edinilen bilgiye göre, yüzleri kapalı bir grup Nusaybin Caddesi Dörtyol kavşağında barikatlar kurup yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen güvenlik güçlerine taş, havai fişek, ses bombası ve molotofkokteyli ile saldıran gruba, tazyikli suyla müdahalede bulunuldu.

Köprüyü tahrip etmek istediler
Daha sonra Yafes Caddesi'nde yeniden toplanan grup Silopi karayolundaki Cizre köprüsüne piknik tüpüne bağlı patlayıcıyı bıraktıktan sonra kaçtı. Patlayıcıyı fark eden polis yolu ulaşıma kapattıktan sonra fünye yardımıyla patlayıcıyı etkisiz hale getirdi.

Çocuk yaralandı
Nusaybin Caddesi'nde devam eden gösteriler sırasında atılan molotofkokteylinin isabet ettiği polis aracı yanma tehlikesi geçirirken, zamanında müdahale sonucu alevler söndürüldü.

Olaylar sırasında polisin göstericilere attığı gaz fişeği kapsülünün kafasına isabet etmesi sonucu yaralandığı öne sürülen 13 yaşındaki Nurullah Candoruk, Özel Cizre Tıp Merkezine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Candoruk, Cizre Devlet Hastanesine sevk edildi. İlçede olaylar yer yer devam ediyor