F.Ö.Ö.’nün avukatı, asliye hukuk mahkemesine sunduğu dilekçede, müvekkilinin aldatıldığını boşanma davaları devam ettiği esnada, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki yazışma ve fotoğraflardan öğrendiğini iddia ederek şu ifadelere yer verdi:

‘HERKES ÖĞRENDİ’

“Davalı H.K. ile müvekkilin eski karısı, gece geç saatlere kadar evde baş başa yemek yemiş, hafta sonları tatile çıkmıştır. Davalı, müvekkile ait siteye pervasızca girip çıkmış, müvekkilin eski eşiyle ifşa olmamak için sahte kimlik kullanmıştır. Bu durum karşısında onuru incinen müvekkilim, site sakini komşuları, eşi-dostu ve küçük çocuğu karşısında rencide olmuştur.”

‘İHANET FOTOĞRAFI’

“Bu durumun boşanma davası sürerken gerçekleşmesi müvekkilin gururunu incitmiştir. Müvekkil ile eşinin boşanma davası ocak ayında karara çıkmıştır. Ve davalı kadın sadakatsizlik eylemleri sebebiyle tazminat ödemekle yükümlendirilmiştir. Davalı ile müvekkilin boşanmış olduğu eşi arasındaki yazışmaların içeriğine bakıldığında bu kişilerin birbirlerini önceden tanıdığı ve davalının müvekkilin o dönem evli olduğu karısı ile birlikte olduğu anlaşılacaktır. Ayrıca müvekkilin ihanete uğradığını içeren fotoğrafları da mahkemenize sunuyoruz. Tüm bu eylemler dikkate alınarak haklı olan davamızın kabulüne karar verilsin.”